Borta bäst..

Ja så känns det nästan för tillfället=)

Är som sagt uppe hos föräldrarna uppe i Fjällbacka och hälsar på över helgen. Mattias kommer upp i eftermiddag när han slutat jobba. Saknar honom redan efter bara en natt isär..

Iaf, Elliott har vart en riktigt snäll bebis inatt. Han somnade för natten vid elva igår och sedan vaknade han och fick mat vid 01.30, 06.00 och sen vid nio då vi gick upp. Då hade stackaren lite magknip men det gick fort över. Blir ju så när man är lite för glupsk och bara sväljer massa luft istället för att ta rätt tag på tutten med en gång.
Han sover just nu också.. Skönt med lite lugn och ro på morgonen för sedan blir det full fart.

Är ensam här just nu för alla är och jobbar. Mamma kanske skulle komma hem på lunchen men vi får väl se hur det blir med det=)

Annars vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på i helgen. Blir väl nån promenad med vagnen ner till havet och bara allmänt mys kan jag tänka mig. Man får ju passa på att vila när vi är här för väl hemma igen så blir det ju inte mycket av den varan.. Här har man ju massa avlastning, någon annan som lagar maten och städar osv. Ingenting sånt att tänka på med andra ord. SKÖNT! Hihi..

Nu ska jag gå och titta till Elliott och se om han kanske är på G att vakna..

Kramar

Lång dag..

Ja den här dagen har gått sakta sakta och Elliott har inte vart som vanligt. Han vart riktigt grinig och snällig hela eftermiddagen. Vet inte vad det är för fel. Har testat alla knep som vi har. Matning, vaggning, sjunga osv men ingenting har hjälpt. Tror han är riktigt övertrött och har vart det hela dagen för han har sovit mycket och somnade precis igen. Inte så bra för då lär han vara vaken inatt men det är ju bara att acceptera och låta han sova för annars blir det ju ännu värre..
Vi har iaf fått bada honom idag och det gick kanon. Han låg och sprattlade och typ simmade och log sådär mysigt som han ju börjat med.. Riktigt lyckat!

Orkar inte skriva så mycket mer, ska krypa ner i sängen och se på tv lite och se om Elliott vill sova länge eller bara tar en powernap..

God natt!

De vackraste ögonen i hela världen=)

Sötnosen..

Mammas finaste..
Vink vink allihopa=)
Blev visst lite trött såhär på kvällen..
Här somnade han ca 5 minuter senare. Mammas trötta älskling..

Dålig natt..

Ja idag är det en bra trött mama som skriver..

Elliott var så himla go och snäll igår ända fram tills det var dags att sova. För det ville han då prompt inte. Efter många nattningsförsök och krångel så somnade han iaf till slut runt ett-halv två. Sen vaknade han för mat igen vid strax innan sex som han ju då såklart fick. Normalt sett så brukar han somna om direkt efter, ibland är han vaken i en typ 20 minuter innan han somnar så fint i famnen, men det ville han inte idag. Fick återigen gå igenom en massa nattningsförsök och mer mat osv men ingenting dög. Han skrek som en stucken gris och var inte alls nöjd med livet. Samtidigt så var han ju jättetrött stackaren..
Det slutade iaf med att Mattias också fick gå upp och försöka få honom att somna men inte hjälpte det heller..
Till slut somnade han iaf om vid halv nio ungefär, lagom tills det att Mattias behövde åka till jobbet.
Även jag somnade om och vi vaknade upp både jag och Elliott ungefär vid halv tolv.

Så idag är det en kass dag där jag inte orkar göra någonting vettigt alls. Blir til att laga middag och sen är det en lugn kväll som väntar. Hoppas att kommande natt inte blir lika jobbig för Mattias ska gå upp vid halv sex imorgon så han behöver ju sova..

Imorgon ska iaf jag och Elliott åka upp till föräldrarna i Fjällbacka, Mattias kommer upp på fredag efter jobbet han. Men det ska bli så skönt att komma bort lite känner jag. Det gick ju så himla bra förra gången vi var där och Elliott var så snäll och go. Det har han vart på dagen idag iaf om man bortser ifrån att han spydde ner hela mig och min enda rena amningsbh i morse efter maten. Fick en fin spysjö mitt emellan tuttarna som jag fick gå och tömma i badrummet *hahahahaha* låter härligt eller hur=) Säkert en deciliter eller nåt kom det.
Så nu har jag en annan bh på mig som dessutom är alldeles för liten för att rymma mina mjölkstinna bröst..

Jaja.. Hoppas på en lugn och skön kväll utan alldeles för mkt gnäll iaf.

Kort kommer lite senare!

Kramar

Och förresten. Om det är någon i släkten som läser här som känner att dom vill komma och hälsa på så är det bara att slå en pling! Jag är ju hemma hela dagarna iaf=)

Tisdag..

Ja idag har ju varit den första riktiga ensamma dagen hemma och det har gått riktigt bra!

Vaknade upp vid tio efter en halvkrånglig natt och gav lillen mat så somnade han om.
Så då passade jag på att ta mig en snabb dusch och hann tom äta frukost och sitta vid datorn ett tag innan han vaknade igen!

Sen så har han vart på ett riktigt myshumör hela dagen vår älskade lilleman!

Vid halv två så klädde vi på oss och gick ut med vagnen på promenad bort till Kvantum där jag fick handlat nästan allt vi behövde. Skulle dock behöva någon sorts shoppingpåse att hänga på vagnhandtaget eller nåt för det är ju sådär kul att lägga en påse på liggdelen där Elliott ligger och sover. Funkar ju nu då han sover ihopkrupen till en boll men sen när han växer till sig lite så är det ju kört. Vill ju inte mosa hans små ben=/

Han sov iaf gott där i vagnen och vaknade lagom tills vi kom hem igen.

Har tom kunnat laga middag utan större problem för han satt så fint i babysittern och tittade på och "pratade" med mamma=) Så mysigt nu när han har börjat göra små ljud ifrån sig!

Sen så kom ju Mattias hem och vi har ätit middag och nu sover Elliott i soffan. På magen dock men Mattias sitter precis brevid och har koll på honom. Är ju handboll på tv..

Och imorgon så börjar Mattias inte jobba förrens vid nio så om Elliott är vaken och så sent ikväll så har han lovat mig lite sömn mellan matningarna. Kanonskönt!

Imorgon har vi absolut ingenting inplanerat men jag misstänker att det blir en liten promenad om vädret tillåter.. Skönt med frisk luft ju och den där degmagen som är kvar efter graviditeten lär ju inte försvinna av sig själv inte..

Nä nu ska jag kramas med min käresta!

Ha det fint allihopa=)

Sover gott hemma i soffan..

Trivs väldigt bra i sin babysitter=)

Sötnöten..

*Vår älskade plutt*

I pappas trygga famn sover man som en prins!

Mammagruppsfika..

Jao.. Första dagen ensam hemma har passerat utan att jag vart ensam mer än ett par timmar på morgonen=)

Elliott sov jättebra inatt (00.45-07.10/ 08.00-10.00) så jag var riktigt utvilad när klockan ringde vid halv tio! För då var det dags att gå upp och göra iordning både mig och lillen inför fikan som vi varit på idag.
Fick skjuts dit av en utav tjejerna och skjuts hem av en annan! Kanonbra då vår barnvagn var inlåst och inspärrad i förrådet då de tydligen håller på att måla om där nere. Hoppas det går att få ut den imorgon bara, MÅSTE verkligen gå till affären och handla lite. Det är helt tomt här hemma i kylen sånär som på några lökar och konserver typ..

Fikan var som vanligt kanonbra och jättetrevlig med goda bullar och Brownies. Min kycklingsallad som jag köpte med mig till lunch var inte riktigt lika bra. Mögliga groddar låg överst gömda under etiketten. Men jag pillade bort det och fick i mig den ändå. Vilket jag nog skulle låtit bli då min mage inte är så jättekul just nu. Ont som attans gör det=/

Väl där passerade 4 timmar utan några smärre problem, Elliott sov så gott mellan matningarna och var på ett riktigt bra humör=) Tycker vi om minsann!

Och när vi kom hem så kom även Mattias och vi har precis fått äta middag i lugn och ro medans Elliott sat i babysittern. Den går riktigt bra att sitta i ca 30 minuter åt gången när han är på det braiga humöret=) Skönt att slippa bära runt på honom hela tiden iaf!

Nu skriker han som en galning så jag antar att det är dags för mat igen=) En gång i timmen är det på kvällarna numer. Kanske växer han mycket just nu?

Kramar

Söndag och ångest..

Ja ångesten beror ju självklart på att Mattias börjar jobba imorgon=/
Vet inte riktigt hur det kommer bli men förhoppningsvis så går det bra, eller iaf bättre än vad jag har föreställt mig i mitt huvud.. Jag ser ju bara framför mig en bebis som får kolik och skriker både dagar och nätter, att aldrig kunna gå på toa utan att fundera på vad man ska göra av bebisen, att knappt komma ur sängen för att man är så trött osv osv.

Tror nog att det kommer bli bra så småningom men att det kommer bli rätt tufft nu i några veckor innan man fått lite rutiner och sådär. Man har ju bara gått runt här hemma i sin bebisbubbla utan att behöva tänka på att man ska laga mat eller duscha eller så för då har Mattias vart här och kunnat laga mat eller ta hand om lillen.

Nä ska sluta älta detta nu. Det får bli som det blir.

Idag har vi iaf vart på kalas för Mattias lillebror som fyllde 9 år. Vart en hel del folk och alla skulle såklart kolla på lille Elliott. Men det gick så bra så. Bortsett från lite gnäll när han blev för trött så var han rätt lugn och nöjd. Vi fick en del jättefina kläder, en babysitter som gungar och en gåstol som blir perfekt om några månader=)
Tack ni som köpt så fina saker=)

Annars har dagen vart riktigt lugn. Lillskiten har vart på sitt bästa humör och mest suttit och tittat på världen runt omkring sig. Han har dessutom börjat le lite och gör lite små ljud ifrån sig lite då och då. Helt underbart och man smälter totalt när lille smilgropen i vänster kind visar sig! (har han fått av far sin).

Imorgon ska jag och Elliott kanske på fika med min mammagrupp. Beror lite på hur det går med skjuts och så. Kan ev åka med en av tjejerna till fikan men måste åka med en annan hem. Så vi får se helt enkelt. Den är dessutom vid halv tolv så det beror ju på vilken tid Elliott somnar inatt och hur bra han sover..

Slänger in två kort på Mattias underbara lillasyster=)
Kramar

Mattias lillasyster och Elliott
Elliott hos sin faster=)
Mattias syster Emilia
Ja när brorsan och Elliott får all uppmärksamhet så får man ta till drastiska åtgärder=)

Lördag..

Ja jag är alldeles för trött för någon vidare uppdatering så jag lägger bara in lite kort istället. Idag har Elliott en riktig gnälldag de få stunder han är vaken så vi är lite slitna då natten inte var mycket bättre..

Hörs imorgon istället efter vad vi får hoppas blir en bra natt..

Kärlek till er alla=)

En runda på stan i regnvädret..
Pappa och vagn på stan..

Tro det eller ej men här sover han..
Här sover han även om det inte ser så ut..

Trött liten goskit=)
En riktigt trött goskit!

Mattias kusin Moa får hålla Elliott med lite hjälp.
Elliott hos Mattias kusin Moa..

Nästan så att man kan skymta ett litet leende=)
Här kan ni skymta lite leende från prinsen=) Gissa om man smälter!

Kolla håret på lillisen=)
Kolla in håret här! Så sött..

Pappas famn är bra när man har lite ont i magen!
Har man ont i magen så är det bara en enda sak som fungerar. Pappas arm..


God natt Sverige!

Busspremiär=)

Hej hopp!

Ja nu är vi nyss hemkomna ifrån en tur på stan med vagnen. Gick kanonbra att åka med bussen både dit och hem..
Och Elliott har varit en exemplarisk bebis och sovit hela tiden. Han somnade efter matningen imorse vid halv tolv och har sovit sedan dess. Vi fick tom fika ifred utan en bebis som skrek. Underbart!
Och det bästa av allt var att jag slapp både amning och blöjbyte "in public" vilket jag bävar inför. Usch!

Ikväll ska vi åka till Frillesås och hälsa på Mattias farbror och hans familj. De har ju inte hunnit träffa lillen ännu så det blir nog bra!

Mer uppdateringar kommer ikväll för nu måste jag väcka Elliott och ge han mat. Kan ju inte sova bort hela dagen heller! Dessutom har jag abstinens efter honom nu (läs brösten ömmar).. haha..

Ha en fin lördag=)

Jag har blivit utmanad=)

Japp blev visst utmanad av Josefin från min mammagrupp!

OM DIG
1. Hur mycket är klockan just nu? 22:57
2. Namn? Emily
3. Vart bor du? I Järnbrott/Frölunda
4. Hur många barn vill du ha? 2-3, beror lite på=)
5. Vill du gifta dig? Ja självklart, men vi måste bara komma överrens om när först!
6. Har du ätit sushi? Nej och jag tänker inte prova heller..
7. Favoritglass? Daimstrut
8. Hur många olika sorters flingor har du i kökskåpet? Inga. Kör på musli..
9. Humör? Trött som tusan då Elliott skriker som en stucken gris nu ikväll. Och fiser massor.. 


FYRA GREJOR
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Nope.
2. Har du en hund? Nej.
3. Sover du helst själv eller med någon? Helst med mina favoritpojkar, men måste erkänna att ibland är det rätt skönt att få ligga helt ensam och bre ut sig hur mycket man vill i den numer fullbelagda sängen..
4. Tror du på spöken? Njae..

SKULLE:
1. Skulle du vilja vara längre? Ja några centimetrar till hade väl inte skadat..
2. Skulle du vilja väga mer? Verkligen inte. Jag ska ner 15 kg till nu efter graviditeten..
3. Skulle du vilja ha sex nu? Nej! Vill läka ordentligt först innan vin prövar på det där..
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? Nej. Att vara full är inte riktigt min grej. Men lite vin eller en cider hade väl inte vart helt fel..


KAN
1. Kan du röra på öronen? Nope..
2. Kan du slicka dig på näsan? Nej.
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Jag har skelat sedan födseln. Men kan kontrollera det när jag är nykter=)
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Nej det är alldeles för onödigt..
5  Kan du va på en fest utan att dricka? Självklart..
6. Kan dina vänner lita på dig? Såklart, vad är man annars för vän?
7. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Nej det verkar rätt onödigt..
8. Kan du suga? Eh?
9. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Om jag inte vill ha någonting så varför skulle jag då köpa något?

HAR

1. Har du syskon? Ja. En syster och en bror. Världens bästa syskon är de också=)
2. Har du någonsin haft sex med någon? Nej, storken kom med Elliott..
3. Har du varit full den här månaden? Nej
4. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Ja
5. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nej
6. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Japp..
7.Har du haft sex med någon som är tre år äldre? Ja
8.Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Ja
9.Har du blivit påkommen när du har haft sex? Det har tyvärr hänt nån gång ja..
10.Har du haft sex med mer än tre personer? Ja
11.Har du ljugit på någon fråga än då? Nej, varför skulle jag?

Jag passar vidare utmaningen till:

Maria
Sophia

Johanna

Sov så gott ni som får lov till sån lyx=)


Thank God it´s Friday=)

Ja nu ska det bli skönt med helg här i hushållet..
Iof så är väl varje dag som helg för oss iom att vi är hemma båda två men det är ändå lite extra speciellt med helgerna.
Och idag blir Elliott 3 hela veckor! Tiden har bara rusat iväg och han växer mer och mer varje dag. Man kan nästan höra hur det gror i hans lilla kropp=)

Idag har vi iaf bara vart hemma och myst allihopa. Mattias var iväg en sväng till ElGiganten och köpte en GPS för sitt presentkort från i julas. Blir kanon. Ordinarie pris var 2000 men han fick den för halva priset. Kanon! Så nu slipper man det tjatet ett tag=)
Inte för att jag kan förstå vad man ska med en sån till. Det finns ju kartböcker och vägskyltar.. Men men..

Elliott är på rätt bra humör idag. Har vart gladskit mest hela dagen med bara lite gnäll några minuter här och där. Fick även besök av Tim, en kompis till Mattias, idag. Var trevligt att prata lite med honom och så. Och han tyckte naturligtvis att Elliott var så fin så=)

Ikväll ska vi även göra lite festligare mat än de färdigrätter som vi i princip har levt på sen Elliott kom. Blir extramörad fläskytterfilé, ugnsbakad dragonpotatis och bearnaisesås.. Och glass till efterrätt! Smarrigt!

Imorgon ska vi våga oss in till stan med barnvagn och grejer. Ska gå en promenad i slottskogen och sedan ta en fika någonstans i Haga. Ska bli skönt att komma ut lite. Blir att ta bussen också så att jag vet hur det funkar med vagn och sånt sen när Mattias inte är hemma längre. Måste ju försöka få ordning på livet utanför hemmets trygga väggar nu.

Nä, nu måste jag fixa färdigt med maten, potatisen är snart klar i ugnen och köttet måste stekas!
Ha en jättehärlig kväll allihopa!

Kramar

Myspys
Pappa är allt bra han också=)
Att flyga är väldigt roligt när man är lite ledsen i ögat=)
Flyga är roligt!

Kolla en fågel pappa!
Mysgubben
*Gäsp*
Goskiten=)
Lite trött efter badet..
Mys efter badet..
Såå underbar!

Ursäkta brösten på den här bilden=)

Lång dag..

Ja idag känns det som om tiden nästan har stått still men det är väl kanske för att jag är så förbannat trött..
Har inte haft en lugn stund idag heller. Lilleman har vart vaken extremt mycket idag så det har inte funnits så mycket tid över till annat. Och nu på kvällen har han legat vid tutten hela tiden i stort sett. Han har ätit i typ 5 minuter sen somnat bara för att kort därefter vakna och vara hungrig igen. Och det går inte att hålla honom vaken när han väl ligger där så han får inte i sig tillräckligt. Sen så vet jag inte riktigt hur det står till med mjölken just nu heller för de senaste dagarna har han ätit väldigt ofta, och inte verkat särskilt nöjd efter måltiderna samt att brösten nästan känns tomma hela tiden. Är bara på morgonen som de känns fulla eller vad man nu ska säga.
Bara att hoppas att det blir bättre iom att han äter ofta. Fast det är ju inga långa stunder så jag vet inte riktigt hur det här ska gå.
Ska till BVC den 2 februari nästa gång så det är ju bara att hoppas på att han har gått upp ordentligt då.

Iaf så har vi varit ute på en riktig långpromenad idag. Det behövdes för jag håller på att krevera här hemma snart. Måste försöka få igen ett någorlunda normalt liv nu känner jag för jag orkar inte sitta hemma mer nu.
Som tur är så har jag ju mammagruppen från nätet som jag kan umgås med sedan på dagarna när alla har fått sina små bebisar. Är ju inte så många i omgivningen som har barn direkt..

Blev inget av planerna för kvällen då det är influensa på gång överallt. Känns dumt att riskera hälsan på lillis så här i RS tider..

Imorgon ska vi försöka ge oss iväg på nån lite längre sväng med bilen. Måste ju hitta på nåt innan Mattias börjar jobba på måndag. Sista dagen hemma för honom imorgon med andra ord om man bortser ifrån helgen.
Han säger att han tycker att det ska bli skönt men jag tror nog att han kommer våndas en hel del iaf i början av att inte vara hemma med Elliott och mysa hela dagarna. Värre blir det väl för mig som inte kommer få så mycket avlastning framöver. Mattias går ju ofta upp vid 5-6 på morgonen och jobbar ofta mellan 12-15 timmar per dag så det blir tufft ett tag framöver nu. Så det blir ju jag som får ta både nätter och dagar på vardagarna. Kanske att jag kan få sova lite extra på helgerna sedan då..

Jaja nu ska jag krypa till sängs med övriga i familjen. Elliott sover men bara om han får ligga hos mig eller Mattias annars vaknar han med en gång så vi får väl se hur det går=)

God natt allihopa! Och kommentera gärna lite mer här. Tycker det är fruktansvärt tyst=/

Kärlek mellan far och son.. Kärlek mellan mor och son.. Trött bebis.. Hihi.. Mysgubben..

Älskade barn...

Ja nu ikväll känns det mycket bättre med Elliott. Han har varit mkt lugnare än vad han brukar och han sover för tillfället gott i sin egen säng!
Han har inte sovit vid den här tiden sedan han föddes men idag så ville han minsann det. Han var vaken mellan 16-19 sedan somnade han och sov på Mattias bröst fram till åtta då han vaknade för mat och blöjbyte. Sen somnade han om snabbt och sover nu så gott så.. Känns ovanligt men skönt!
Brukar ju alltid få sitta med lillen i soffan eller gå runt och småprata med honom om kvällarna annars.
Kanske att han bara vaknar för lite mat och gos sedan vid elva eller nåt. Och sen sover bra inatt?
Vi får väl se helt enkelt!
Oavsett vad så verkar magen lugnare idag. Han skrek en timme förut idag men det gick fort över efter några pruttar och ett rejält lass med bajs i blöjan (kul info eller). Kanske att dropparna redan börjat hjälpa lite?

Idag har Elliott även invigt sin IFK Göteborg body som han har fått utav snälla mormor. Sitter perfekt på tjockismagen nu!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på lite tv.

Ha en bra kväll!

Det gäller att börja i tid med de små liven=)

Stackars lille Elliott..

Nu har han nog ont i magen igen för han är helt otröstlig och skriker helt hysteriskt.. Och så kurrar det som tusan i magen på honom..

Hoppas att de där semper dropparna börjar hjälpa snart annars ska vi testa minifom som många tipsat om..

På BVC gick allt jättrebra iaf. Han har gått upp till 4140g nu och det innebär en viktökning på nästan 800g på ca 2 veckor.
Grädde i mjölken med andra ord=)
Han var 54cm lång så hon trodde att de mätt fel på BB, hon mätte tom två gånger.
Huvudomfånget var nu 37cm så även där har han växt bra..
Följer kurvorna så fint så än sålänge..

Fick även svängt in en snabbis på Ikea där jag fick köpt lite fotoramar och så till alla fina kort på vår lille pojk.. Ska sätta upp i hans rum här hemma så vi kan kika på sen när han blivit större och man nästan glömt bort hur små de faktiskt är i början..

Nu ska jag försöka förbereda middagen. Tacos blir det idag!

Kramar

Tisdag!

Ja eftersom Elliott bestämde sig för att vara vaken mella 18 och 03 igår så blev det lite sovmorgon imorse. Men efter att han fått mat vid elva så somnade han om och vi åkte till mormor och hälsade på med klimpen!
Där sov han gott ett tag innan han vaknade och vi fick ätit frukost och fikat i lugn och ro. Sen när han väl vaknade så var han på jättebra humör så det var verkligen ett lyckat besök!
På vägen hem somnade han igen och vi fick åkt och handlat lite mat och så. Hemma bytte vi blöja och sen somnade han om igen och sov ända fram till sex! Så han var nog bra trött stackaren.
Men nu ikväll så har han vart jättesnäll knappt gnällt ens en gång! Han har precis somnat här vid bröstet och jag ska snart lägga ner honom i hans säng!
Kanske att den här natten blir bättre?

Imorgon ska vi till BVC för vikt och mätning, ska bli riktigt intressant och se om han tjockat på sig ytterligare. Det känns som om han har gjort det iaf!

Lägger upp lite kort också, roligare så ju=)

Har äntligen börjat ta nappen nu.. gamla farbrorn! mera mys med mamma Finaste fötterna i världen! ryms i mammas hand än så länge! Andra badet gick mkt bättre för vår badkille! Så söt så=) Det var dock inte lika roligt att komma upp igen..  Elliott hos gammelmormor! så himla fin! i farmors present! i babysittern från doomo

Underbara familj...

Jag kan inte i ord beskriva hur mycket jag älskar er, min familj!!

Far och son första natten på BB...

Graviditeten

Ja här kommer lite fakta om graviditeten;

När fick du reda på att du var gravid? Den 7 april
Blev det en chock? Ja verkligen! Jag var helt säker på att jag INTE var gravid men tydligen så kan man ha så fel=)
Hur gammal var du? 23
Hade du mycket halsbränna? Absolut ingenting, vilket såklart var väldigt skönt.
Spydde du mycket?
Samma här, ingenting alls. Eller ja, en gång på jobbet men det räknas väl inte.
Hade du mycket foglossning? Inte detta heller nej. Hade en väldigt smärtfri graviditet med absolut inga besvär förrens de sista veckorna när jag svullnade upp till en badboll.
Ditt sf mått som störst?
37 har jag för mig att det var sista gången hos barnmorskan.
Har du fått bristningar? Ja en hel del nere på magen och runt naveln. De är alldeles rosa men förhoppningsvis så bleknar de lite med tiden.
Trodde du att det var en pojke eller flicka? Jag var 100% säker på att det var en flicka. Varför vet jag inte men så var det bara. Och det trodde nästan alla andra också.
Vad hoppades du på? En kille egentligen eftersom jag alltid velat ha en storebror som kunde beskydda en=)
Gick du över tiden? Ja 16 fruktansvärda dagar.
Födde du för tidigt? Eh nej...
Hur var förlossningen? Fruktansvärd, skrämmande, underbar och långdragen.
Blev du sydd? Ja en hel del både invändigt och utvändigt. Grad 2 har jag visst för mig att jag sprack. *blääk*
Dragen med sugklocka? Nej det slapp jag precis. Det vart lite stressigt i slutet och de hade egentligen tänkt ta till hjälp men då fick jag massa extra energi och tryckte ut lillskiten. Därav bristningarna.
Hur många var inne i förlossningsrummet? Hmm.. Som max tror jag det var 7 eller nåt sånt.
Hade du någon nära med dig? Ja, Mattias och mamma.
Vilket BB födde du på? Mölndals förlossning hamnade vi på.
Hur stor var bebisen? 3535g och 53cm.
Blev det en pojke eller flicka? Tro det eller ej men ut kom en underbar liten grabb=)
Vad fick han heta? Henry André Elliott
Var allting värt det? Definitivt! Finns väl ingen mamma som kan säga att hon ångrar sitt eget barn? Det här är det största som någonsin har hänt mig och jag skulle aldrig byta mitt liv med någon annans! Elliott är underbar och ger mig precis allt det jag behöver i mitt liv. Han är Guds gåva till mig och får mitt liv att bli komplett!

Mattias och Elliott är mina två små underbaringar som jag älskar mest i hela världen! Förutom min familj då såklart=)

Blogaward..

Ja jag har visst fått inte mindre än 3(!) st mamma blogg awards=)



Först fick jag ifrån Sophia som är en gammal klasskamrat. Hennes blogg handlar om hennes liv och om hennes dotter Tyra!

Sen fick jag en ifrån Carolina som även hon har en blogg som handlar om livet med barn. Hon har en jättesöt son och dessutom en liten i magen! Är med i min mammagrupp på nätet=)

Och till sist men inte minst så fick jag en ifrån min sötaste Maria! Även hennes blogg handlar såklart om livet med barn. Hennes Cevin är så söt så det är inte klokt och även hon har en liten mini i magen som beräknas komma till sommaren.

Reglerna för Awarden är enkla. Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen blogg, länkar till bloggen som jag har fått den ifrån. I min tur delar jag den vidare till ALLA Mammabloggar som jag tycker förtjänar den! Lämnar såklart ett meddelande inne hos Dem, om att de har fått den!

Ja jag läser ju då inte så jättemånga bloggar som handlar om barn utan det är väl egentligen de bloggar som jag har fått utmärkelsen ifrån och de har jag ju redan länkat till. Så in och kika med er=)



I övrigt är det en riktig gnälldag här hemma idag. Elliott har i stort sett gnällt sedan han vaknade imorse. Bara att bära runt på honom som hjälper lite så det är bara att gå runt med det lilla knytet här hemma i lägenheten.
Men det är iaf inte det där riktigt hysteriska skriket den här gången. Skönt att slippa!
Mattias ska iväg till apoteket sedan och köpa Sempers magdroppar, har hört att de ska vara väldigt bra för de känsliga små magarna. Nyttiga bakterier som vi alla behöver!

Nu ska jag gå och ge lillen lite mat och hoppas på att han somnar gott sen. Han sover ju alltid middag mellan typ två och fyra!

Ha en fin dag!


Helgen som var..

Spenderades som sagt uppe hos mor och far i Fjällbacka! Och jösses vad bra vi har haft det. Så himla skönt med lite avlastning och få äta lite hemlagad mat var inte fel det heller. Och Elliott trivdes som aldrig förr. Snällare bebis får man nog leta efter torr jag. Ena natten var lite jobbig men i stort sett har han skött sig exemplariskt.
Har sovit fint och vart vaken och allmänt nöjd med livet mest hela tiden.

Just nu ligger han och skriker lite i sin säng. Vi ska pröva och se om han kommer till ro själv. Han sov när jag la ner honom men nu vaknade han såklart till eftersom sängen inte är lika skön som mammas bröst.. Men usch vad det är jobbigt att inte gå in direkt och ta upp honom. Känns i hjärtat minsann. Men vi måste ju prova iaf..

Har inte så mkt tid att skriva mer nu men slänger iaf upp lite nytagna kort!

Håll till godo=) kram på er

Mormor och morfar med lillen=) Trivs som vanligt bra hos mamma=) morfar och elliott lilla familjen, ursäkta att vi ser lite halvknas ut! Stålmannen på G=) Inte så nöjd just här=) Ute på promenad med vagnen. Båthamnen i Jore hos mamma och pappa.. Dags att åka hem igen.. Trött som vanligt!

Nattningsdags..

.. men Elliott vill minsann inte sova ännu. Jag är så trött att jag avlider snart. Fick ju bara några timmars sömn igår och under dagen har det inte funnits tid för vila då Elliott vart vaken mest hela tiden. Han är nog inne i nån period där det ska ätas hela tiden för han ligger vid tutten typ konstant när han är vaken. Hinner ju knappt fyllas på i brösten innan det är dags igen.

Som tur är så är ju Mattias hemma och kan ta hand om Elliott ibland när han inte sitter fastklistrad vid bröstet. Men jag börjar med fasa att inse hur jobbigt det kommer att bli sedan när han börjar jobba.
Iom att han kör lastbil så är det mycket obekväma arbetstider och ofta går han upp väldigt tidigt, tex vid fem och då känns det kanske inte så snällt att tvinga upp honom om nätterna för att ta hand om lillen. Och ibland jobbar han ju väldigt långa pass, upp till 15 timmar som är max man får jobba. Så det kommer nog bli en del riktigt långa och jobbiga dagar framöver sen. Usch. Önskar man kunde gått hemma båda två men det tillåter verkligen inte våran ekonomi.

Hoppas på att Elliott iaf somnar runt ett senast så att man kan få sova några stackars timmar iaf.,
Imorgon ska vi ju ut på äventyr då vi ska till mamma och pappa och bror uppe i Fjällbacka över helgen så då ska vi åka bil ganska så långt. Ska försöka tajma in så att vi åker när han tar sin dagslur (som han skippade idag). Brukar vara runt två och då brukar han sova runt 2 timmar. Hoppas på att det funkar så vi slipper en skrikande bebis i bilen en massa mil. Men han brukar iaf sova bra bak i bilen de gånger vi har vågat oss iväg!

Nä nu ska jag försöka få lillskiten att somna igen.. Börjar gnällas ute i soffan igen!

Fråga till mammor...

Vi upptäckte idag när Elliott var sådär riktigt otröstlig och övertrött att han somnar bra på mage. Mattias gick in  sovrummet och la ner honom på den nya fårfällen på mage och han somnade omedelbums!
Men alla säger ju att det är Big NO NO för bebisar att sova på mage. Man vill ju inte att det ska hända nåt.

Men samtidigt så berättade mamma att förr var det så att barn alltid skulle sova på mage och man skulle absolut inte lägga dom på rygg för då kunde de sluta andas osv.
Rönen ändras ju hela tiden och man vet ju knappt ut eller in.

Just ni ligger han lite halvt på mage/sidan och sover som en liten gris. Stackarn måste ju ha varit hur trött som helst efter den här dagen och natten som var. Han borde nog sova iaf en eller två timmar till innan han vaknar igen.

Det jag iaf ville fråga var om ni låter era små ligga på mage och sova? Om inte så varför? Ska man verkligen tvinga ett barn att ligga på ett visst sätt om de absolut inte vill? Elliott ligger nämligen nästan alltid på sidan och sover när han väl somnar för det går bara inte att få han att sova på rygg. Kanske en gång på 20 eller nåt som det funkar och då bara korta stunder innan han vaknar och gnäller..

Kram iaf sålänge..

BVC och shopping..

Ja idag var det dags för Elliotts andra besök på BVC. Och det gick finfint!
Han hade gått upp 360g och väger nu 3876g! Store killen=) Så nu har han gått upp och lagt sig mitt på linjen på kurvan. Ett riktigt skolexemplar=)

Efter det så åkte vi till 421 i Högsbo där vi precis hann äta lunch innan lillskiten vaknade. Men han var på bra humör och vi hann med nästan all shopping som vi hade tänkt oss innan han blev arg och ville ha mat. Fick köpt en del fina kläder, en ny kudde till hans säng då våran är på tok för tjock och även en fårfäll. Den verkar han gilla rätt bra.. Mjuk och skön är den.. Vi köpte även nya nappar som vi tänkt testa tills jag upptäckte att jag köpt för +6 månaders bebisar. Så typiskt. Så vi får fortsätta prova med de nappar vi har.
Han tar ju ibland men inte alls ofta och inte långa stunder. Men det behövs napp för han är så otroligt tuttig och vill suga mest hela tiden fastän han inte är hungrig och då slutar det bara med att han får knip i magen istället.

Nu ligger han för tillfället och är snäll på skötbordet men det lär ändra sig så fort Mattias tar upp honom igen.
Han har ju sin dagliga gnällperiod vid den här tiden men trodde allt att det skulle bli annorlunda idag då han knappt sovit något alls sedan fem inatt.
Han vaknade vid 4.45 åt och somnade sen igen vid 5.15. Sen vaknade jag av att han spydde kaskadspyor vid 5.30 och efter det ville han absolut inte somna om. Han var vaken till runt nio någon gång och vid halv elva gick vi ju upp. Och nu på dagen har han nog sovit ca 30 minuter sammanlagt eller nåt. Tror han gnäller för att han är alldeles för trött nu.

Får väl se om lite mer mat kanske hjälper och sen en riktig rap efter det. Så kanske han blir nöjd? Vi får pröva och se..

God morgon!

Eller god middag kanske passar sig bättre=)

I vilket fall som helst så är det en mkt nöjd mamma som sitter här idag! Elliott har inatt ätit kl 23, 03.30, 08,00 sen åt han när vi gick upp vid halv elva. Perfekt. Kan bara hoppas på att han fortsätter vara så här snäll om nätterna. Är han det kan jag nog stå ut med lite skrik om kvällarna!

Idag ska jag och Elliott på fika med mammagruppen. Får lite dåligt samvete då han ligger och sover i våran säng för tillfället och jag måste väcka honom om 10 minuter för att byta blöja och klä på honom kläder. Han brukar inte sova vid den här tiden så vi får väl se vart dagen slutar. Han somnade 30 minuter efter matningen imorse. Och har sovit sedan dess. Han måste vart bra trött eller så börjar han helt enkelt bete sig som en "normal" bebis som äter, sover, bajsar och rapar typ. Och är vaken korta stunder till och från och inte 5 timmar i sträck eller så som Elliott är typ varje dag..

Jaja, dags att försöka väcka lillskiten.. Kramar

Lugn kväll..

Ja det visade sig visst att lillskiten var lite hungrig fastän han hade ätit ganska så nyligen så efter lite tutte och en sväng i bärselen så somnade han när vi gav honom nappen. Räckte att den kom in i munnen så sov han.
Sen har han bara vart lite gnällig nu på kvällen men det tar Mattias hand om så bra.
Har märkt det när han är gnällig att det bara blir värre om jag tar honom. Antar att det är för att det luktar mat hos mig.

Ska bli kul att se på BVC på torsdag om han har gått upp mer i vikt. Känns som om han äter hela tiden så har han inte ökat vet jag inte vad vi ska göra. Spyr gör han nästan ingenting heller. Och det ska väl alla bebisar göra mer eller mindre? Jaja kanske har tur och har en snäll bebis när det gäller sånt?

Är iaf skönt att slippa alldeles för mycket skrik här idag. Går bra med varannan dag eller nåt=) Annars blir det väl lätt för mycket för det redan ostabila psyket. Hormonerna gör en då helt knäpp. Har aldrig lipat så här mycket någonsin förut, och då lipade jag ändå mycket under graviditeten!

Imorgon ska jag och Elliott försöka våga oss på att gå på en fikaträff med min mammagrupp. Hoppas bara att han är på bra humör. Inteså kul om han ska skrika hela tiden. Som tur är så bor hon som håller i det bara några minuter härifrån så vid akutläge så får Mattias komma och hämta oss!

Nu är det bara att hoppas på att natten inte blir alldeles för hemsk så att jag orkar med morgondagen också. Vi måste dessutom försöka att få in lite bättre rutiner här också. Mattias börjar ju jobba nästnästa vecka och då funkar det inte riktigt att jag ligger och sover med Elliott fram till elva tolv varje dag. Kommer ju aldrig få någonting gjort då.

Well well. Ha en fin kväll allihopa för nu ska jag gå och mysa med min underbara lilla familj=)

Tisdag..

Och dagen har än så länge börjat helt ok. Har vart och hälsat på inne på jobbet och Elliott sov sig igenom hela besöket. Fick ätit mat och pratat lite med cheferna och så. Skönt!
Har även fått sova inatt så jag är rätt utvilad. Elliott sov från tio till tolv, se från kvart i två till kvart i åtta(!) sen så sov han från nio till tolv. Och det gjorde jag med! Så lite ny energi har man allt samlat på sig inatt.

Men det verkar som om det börjas om med skriket idag. Han vaknade precis efter att ha tagit en 30 minuters tupplur och nu bara skriker han. Och han fick mat precis innan han somnade så det borde ju inte vara det som är problemet.
Mattias tar hand om honom just nu iaf men han ska åka iväg och hjälpa en kompis med en grej sedan och blir nog borta i nån timme eller två så då blir det jag som får stå ut med gråtandet.. Får väl se hur det går..

Är lite orolig för att det är kolik som börjar komma då han ju skrek vid exakt samma tidpunkt igår. Och han uppvisar en del av de tecken som folk beskriver.. Hoppas att det går över hyfsat snart iaf..

Slänger upp lite nya kort också!

Kramar

Elliott lyfter på huvudet för första gången=) Trött lillskit hos pappa.. Mönstrat är roligt att kolla på=) I mammas och pappas säng sover vi gott.. Ville inte alls bada den här gången. Men så var han ledsen innan också.. Gillar att ligga på soffan.. Mys hos mamsen.. Trött mamma och Elliott

Vila..

Ja nu har jag faktiskt fått sova i ett par timmar. Elliott somnade vid halv nio efter matning och ett par ordentliga rapningar. Magen på han kurrar och har sig så jag funderar på om jag ätit något konstigt. Har fått rådet ifrån flera att prova att undvika mjölkprodukter men är det ens möjligt? Finns ju i typ allt. Kan ju inte ens ha smör på mackan då=/

Elliott sover iaf fortfarande. Stackarn var väl helt slut efter allt skrikande. NU är det bara att hoppas att han somnar om fort när han vaknar sen så vi slipper mer skrik hela natten lång. Det orkar jag nog inte efter den här dagen känner jag. Och det är ju typiskt att man inte kan sova mer heller. Känner  mig helt klarvaken nästan. Skumt..

Ska iaf lägga mig i sängen och glo på tv tills lillen vaknar och hoppas på lite vila till..

Nattinatti på er som får sova om nätterna=)

Mera gråt..

Ja för ännu så gråter han. Testade tom att ligga ner i sängen och amma och då somnade han bara för att 15 min senare vakna igen med ett illvrål. Är väl för att det är rätt svårt att rapa en liggande bebis..

Om någon har nåt tips så är jag mycket tacksam=)

Ska det vara såhär hela tiden nu så vill jag inte vara med.. Så är det bara..

Mitt hjärta brister och jag är trött!

En dag full med gråt..

Ja idag är det ingenting som roar vår gosse alls. Han har skrikit i princip sedan han vaknade imorse bortsett ifrån två små sovstunder och en halvtimme eller så då han var vaken och nöjd med tillvaron. Vi har testat allt men ingenting fungerar, han bara skriker och gnyr..
Tror att magen krånglar på honom. Tror att han äter för fort och på så sätt får han ont.. Men det går ju inte att veta..

Idag så trillade iaf navelstumpen av så ikväll ska vi bada för första gången. Hoppas att han tycker om det..

Har även fått världens huvudvärk som vägrar att ge med sig och inte hjälper det av att Elliott skriker..

Får ställa in oss på en lång natt helt enkelt. Tur att det inte finns några speciella planer för imorgon utan vi kan vara hemma och bara slappa..

Jaja.. Ska försöka ge han lite mat igen och se om det hjälper då han snart äter upp sina händer och fingrar..

Kramar

Mera kort..

Ja jag slänger väl upp lite kort från den gågna veckan då..
Har hunnit med en del ändå. Besök från mormor och morfar ett flertal gånger, och det tycker vi mycket om. Sen så har farfar vart här men de korten blev inget bra. Sen så har vi ju vart ute för första gången med vagnen och det gick så bra så. Sov hela promenade som var ca 1 timme eller så.. Skönt att komma ut tyckte mamma som börjar känna sig lite instängd..

Håll till godo!

Att leka med tungan är roligt! hos mormor Trivs bra i vagnen=) Mamma med vagen. Vart och handlat=) Pappa med vagnen, första   Magen en vecka efter förlossningen. Helt ok! Första tuppluren i vagnen innan vi tog ut den.. Elliott och pappa.. Sötaste killen i världen=) Morbror med lillen.. Sömntuta


Mera updates kommer en annan dag för nu är det någon som ropar på mat!

Fredag..

..och idag blir Elliott en hel vecka gammal! Och jisses vad dessa dagar bara har seglat förbi, speciellt sedan vi kom hem ifrån BB..

Det går väl sisådär här hemma tycker jag. Det är jobbigt som fasen då Elliott väldigt gärna vill vara vaken hela nätterna och ha tutte mest hela tiden. Och ska han sova så ska det vara på mitt bröst och då kan inte jag sova. Så fort man lägger ner honom i hans säng så vaknar han igen..
Det brukar väl bli en sidär 4-5 timmar sömn mellan 00-10 ungefär. Eller så har det iaf varit de senaste dagarna. Sen så brukar jag även försöka sova en stund på kvällen när Elliott sover annars så hade det aldrig gått.
Att vara mamma är jobbigare än man kunde ana. Visste att det skulle bli tufft, men kanske inte riktigt såhär..

Annars är han en rätt glad skit. Äter varannan - var tredje timme i regel, förutom på nätterna då. Och på dagarna brukar han ha ett par vaken perioder då han bara vill ligga i ens famn och titta en djupt in i ögonen. Sen sover han två rätt långa pass på dagarna men då har man alltid nåt annat man måste göra ist för att sova.

Idag har vi iaf vågat oss ut på en promenad i solen. Gick till affären och köpte blöjor då de går åt rätt snabbt här hemma. Sen så har vi varit itväg till Mattias mamma ute i Särö och blivit bjudna på middag. Skönt att slippa laga mat!
Blev dock lite längre än jag tänkt mig och nu sitter man här hemma och är rejält trött. Kunde ju intge direkt gå och lägga mig när vi var där.

Tror att Elliott kanske slumrar lite nu så att jag iaf kan få ligga ner i mörkret en stund för mig själv innan det är dags att agera mjölkmaskin igen. Han sov för ett tag sen men så la jag mig och då vaknade han till men än så länge skriker han iaf inte.. Vi får se helt enkelt!

Ha det bra sålänge. Ska försöka få upp ett par kort imorgon. Beror helt på hur mycket tid vi får över. Imorgon kommer Elliotts farfar med fru på besök då de ska till Thailand och är borta i 3 veckor på söndag!

BVC...

Ja idag var det dags för vårt första besök på BVC. Monica heter våran sköterska och hon verkar hur mysig som helst. Vi pratade igenom en massa, fick en mass ainformation och diverse papper innan det var dags för vägning. Och lillskiten har nu gått upp till 3516 gram så det finns visst lite mat i tuttarna ändå, man blir ju lite orolig. När vi skrevs ut från bb vägde han 3410 kanske jag ska tillägga=)

Just nu ligger han och sover i mitt knä, nyammad och nöjd med livet. Så himla otroligt fin!

De senaste dagarna har mjölken verkligen runnit till och jag känner mig allmänt hormonig. Gråter mest hela tiden, speciellt på kvällarna när man är lite trött också.

Blev aldrig någon promenad igår med vagnen som vi tänkt oss då timmarna bara försvann och sen blev det mörkt..

Tänkte försöka våga oss ut på stan en sväng imorgon och hälsa på mitt jobb, men det beror ju helt på sömn och på hur Elliott har tänkt sig dagen=) Inte har man en egen vilja längre minsann=)

Nä, nu tänkte jag faktiskt försöka vila mig en stund så ha det fint sålänge!

När Elliott kom till världen.

Ja nu tänkte jag försöka mig på att hinna skriva nåt litet inlägg om vår älskade lille grabb..

Allting startade på morgonen den 1 januari ca klockan 7 av att jag fick en värk som kändes rätt rejält. Tänkte inte mer på det förrens nästa och nästa kom osv.
Väckte Mattias och sa att det nog var på gång och så ringde jag Mamma och förberedde henne då hon skulle vara med på förlossningen.

Gick upp och klädde på oss och gick ut på en promenad för att hjälpa kroppen på traven och värkarna blev då lite starkare och lite mer regelbundna.
Mamma kom ner några timmar senare och då gick även vi ut på en promenad då det inte hände så mycket mer. Vi var ute i dryga två timmar och när vi kom hem var värkarna ganska starka med ca 4-5 minuter imellan och dusch hjälpte inte ett dugg. Vi fick i oss lite mat, vilket inte var lätt när man har så ont, och efter det ringde vi till förlossningen som tyckte vi skulle komma in då det nu var 2,5-4 minuter emellan.

Väl inne på förlossningen blev det ctg kurva som knappt registrerade några värkar alls (detta skulle visa sig ihållande vid varje ctg tillfälle under förlossningen).
Blev sedan undersökt och då jag var öppen 3 cm och modertappen  var helt utplånad så fick vi komma in till ett förlossningsrum.

Barnmorskan kom och vi pratade lite om smärtlindring och jag får en akupunkturnål i huvudet samtidigt som de tappar upp ett bad till mig. Väl i badet får jag även lustgas som hjälper sådär. Var lite svårt att få in rätt teknik men när det väl funkade var det helt ok! Blev inte alls sådär snurrig och knasig som man hört att andra blivit. Kanske lite fnissig på sin höjd! Låg väl och plaskade i badet i en timme ungefär innan det blev för jobbigt.
Det jag minns mest från de följande timmarna är att de tvingade mig ligga på rygg hela tiden för att de skulle mäta fosterljuden och jag var vansinnig på barnmorksan för att hon var så dum. Det gjorde ju mycket ondare att ligga på rygg än på sidan eller på mage över saccosäcken.

Vid tolv gör man ytterligare en undersökning som visar att jag inte öppnat mig mer på ett par timmar och då bestämmer jag mig för att ta en eda eftersom jag har så sjukt ont. I samband med detta sätts även ett stimulerande dropp för att få igång det ordentligt. Det börjar bli dags för bebisen att titta ut. Får edan klockan ett och droppet sätts in vid två.
Får sedan även vätskedropp insatt då jag nu är riktigt trött och uttorkad.

Timmarna härefter kommer jag inte riktigt ihåg. Minns bara att jag hade så himla ont och tyckte inte alls att edan hjälpte då trycket neråt blev så enormt stort av droppet och det gjorde så ont att det knappt går att beskriva. De som fött barn vet väl vad jag menar. Men enligt mamma så hjälpte det mig iaf att slappna av mer emellan värkarna och få lite nya krafter. Någonstans härefter började jag krysta, egentligen för tidigt men det gick helt enkelt inte att stoppa. Jag slapp iaf att hålla imot även fast jag kanske inte direkt tryckte på med allt vad jag orkade.

Tillslut klockan 06.08 efter ca 1 timmes riktiga krystvärkar så föddes vårt älskade barn!  De fick suga rent honom rätt rejält på fostervatten innan jag fick honom på böstet men jisses vilken känsla. Det jag minns mest är hur konstigt det kändes, shit liksom det här är vårt barn! Som vi hade längtat och nu var han äntligen här. Lillskiten var helt grönbrun då han hade bajsat så himla mycket i det knappt existerande fostervattnet men det torkade de snabbt av rätt bra.
Även moderkakan var helt grönbrun så barnmorskorna kallade Elliott för Hulken, det minns jag minnsann mitt i all glädjechock=)

Ca klockan nio fick vi komma ner till BB där vi fick ett eget rum och Mattias fick stanna kvar med oss alla nätter.

Måste säga att trots att förlossningen drog ut rätt mycket på tiden och trots att det gjorde så fruktansvärt ont så är det ju så himla värt det och vi kommer säkerligen skaffa ett barn till. Om några år=)


Och nu här hemma så ligger Elliott och sover så fint i insatsen till vagnen och även jag har precis fått vila/sova i nästan två timmar. Börjar snart bli dags för mat igen hör jag förresten från vagnen nu=)

Imorgon ska vi på vårt första besök på BVC men bara för att väga honom. De hade inga vanliga tider just nu så det får väl gå. Sen ska vi även försöka våga oss på en liten utflykt med vagnen. Men såklart, allt beror ju på hur det går med Elliott och hans sömn. För sover gör han då inte särskilt mycket. Folk har lurats och sagt att bebisar bara sover och sover men inte våran inte. Fast det blir väl kanske bättre det också.

Nä, dags att kolla till lillfisen!

Kramar


Bilder på underverket..

Ja eftersom folk tjatar så om kort kommer här några stycken..

Och ja han är supersöt, jag vet=)

Bara några minuter gammal! Stolt pappa.. På väg ner till BB.. Far och son Första riktiga amningen.. Sötnöt.. Stolta mormor och morfar=) Sötis!  Pappas första blöjbyte! Vi dör av stolthet=)  Tupplur.. Dags att åka hem..

Äntligen hemma!

Välkommen till världen lilla älskade Elliott!

Född den 2 januari klockan 06.08

Och alldeles jäkla underbar!


Uppdatering kommer så fort jag orkar med!

Tack för alla grattis önskningar=)


Aj!

Ja det verkar inte bättre än att det har satt igång här.. och jäklar vad ont det gör!!
Ca 6 minuter imellan så det är en bit kvar, men iaf en början!!

RSS 2.0