Tisdag..

Och dagen har än så länge börjat helt ok. Har vart och hälsat på inne på jobbet och Elliott sov sig igenom hela besöket. Fick ätit mat och pratat lite med cheferna och så. Skönt!
Har även fått sova inatt så jag är rätt utvilad. Elliott sov från tio till tolv, se från kvart i två till kvart i åtta(!) sen så sov han från nio till tolv. Och det gjorde jag med! Så lite ny energi har man allt samlat på sig inatt.

Men det verkar som om det börjas om med skriket idag. Han vaknade precis efter att ha tagit en 30 minuters tupplur och nu bara skriker han. Och han fick mat precis innan han somnade så det borde ju inte vara det som är problemet.
Mattias tar hand om honom just nu iaf men han ska åka iväg och hjälpa en kompis med en grej sedan och blir nog borta i nån timme eller två så då blir det jag som får stå ut med gråtandet.. Får väl se hur det går..

Är lite orolig för att det är kolik som börjar komma då han ju skrek vid exakt samma tidpunkt igår. Och han uppvisar en del av de tecken som folk beskriver.. Hoppas att det går över hyfsat snart iaf..

Slänger upp lite nya kort också!

Kramar

Elliott lyfter på huvudet för första gången=) Trött lillskit hos pappa.. Mönstrat är roligt att kolla på=) I mammas och pappas säng sover vi gott.. Ville inte alls bada den här gången. Men så var han ledsen innan också.. Gillar att ligga på soffan.. Mys hos mamsen.. Trött mamma och Elliott

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0