Bilder från veckan som gått!

Lite bilder från de senaste dagarna!

En trött liten skit...

Kärlek=)

Finast!

På väg till babysimmet=)

Mattias och E på babysim!
















Pardon moi..

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för riktigt kass uppdatering den gågna veckan.. Men jag har varken haft tid eller ork att sätta mig ner och försöka skriva något..

Har väl inte hänt så överdrivet mycket förutom att Mattias har fått sparken ifrån sitt jobb pga för lite att göra. Såå typiskt att det skulle komma nu när man fått barn och grejer. Men men, bara att leat efter nåt annat vilket ju är lättare sagt än gjort.
Så framöver blir det snålt i kassan vill jag lova och det är väl ingenting vi är så vana vid direkt. Men det kan ju vara en erfarenhet det också..

I absolut värsta fall så får jag sluta amma och gå tillbaka till jobbet men det VILL jag ju helst inte. Bara tanken på att inte få vara med min lille prins längre gör ont=/
Så husletandet ligger definitivt på is och typ allt annat också.

Elliott fortsätter att utvecklas och växa. Numer så är han väldigt med överallt och följer allt och alla med blicken och verkligen beter sig som ett barn! Dessutom ler han åt precis ALLT! Underbart!
Lika glad om mornarna som jag är trött men inte kan man motstå honom när han väcker en med sitt härliga joller=)

Nästa vecka är det dags för första vaccinationssprutorna. Usch! Då får Mattias allt följa med. Inget jag vill gå igenom ensam.. Stackars lilla barn=/

Igår var vi på Ikea och köpte en stol till prinsen och han fullkomligen ÄLSKAR den. Så mysigt att han kan sitta med vid bordet när det är matdags istället för att behöva sätta han på golvet eller låta han ligga alldeles ensam på soffan.. Han sitter där så nöjd och glad och leker med sin skallra, som iof fortfarande är lite för stor för att han ska orka lyfta den, men han kan allt slå på den och flänga iväg den på golvet=)

Nä, nu var det visst någon som vaknade!

Tills vi hörs igen; Kramar!

Mys i soffan..

Smilfinken!

Mammas finaste=)

<3

På äventyr i bilen!

Ingen kommentar=) Hihi..

Hej Hopp!

Ja jag hinner inte skriva så mycket idag(som vanligt) men jag ska iaf lägga upp några kort!

Men imorgon ska jag sätta mig ner och försöka få ner några rader åt er=)

God natt!

Vårblommor!

Vårblommor!




















Snabb uppdatering!

Ja rekordsnabb till och med!

Helgen har vart rätt jobbig med dålig sömn och störda rutiner för lillen som på det viset inte har vart så himla nöjd så därför MÅSTE jag gå och lägga mig nu!

Men jag uppdaterar igen imorgon eftermiddag och då har jag även flera fina kort att åskåda=)

Nattinatti!

Sjuk=/

Ja så har även jag gått och blivit sjuk.. Och inte så lite heller. Vaknade upp inatt med riktig frossa och ont i hela kroppen så jag tog tempen och hade visst 39grader.. Lagom kul. Kan hända att det är en mild variant av mjölkstockning men jag tycker att det känns mer och mer som vanligt virus.
Så natten har vart riktigt jobbig då jag sovit jättedåligt och så har ju Elliott vaknat några gånger för mat och ibland somnat om av sig själv.
Trött är man idag!

Tur att han är en riktigt liten prins idag och uppför sig exemplariskt! Så snäll våran lille älskling!

Ätit chili con carne till middag vilket var längesedan sist. Flera år sen säkert.. Och det var riktigt smarrigt och himla enkelt så det lär bli fler middagar med det!

Nu ska jag gå och tempa igen och sen ska jag pussa lite på min pojk!

Hoppas ni mår bra!

Onsdag..

Och här kommer också korten, precis som utlovat!

Dagen har vart kanon! Strålande sol, en 2,5 timmes långpromenad där Elliott sov hela tiden! Man märker att han är krasslig stackaren. Han har vart riktigt gnällig idag. Och det är vi ju verkligen inte vana vid så det har vart rätt tufft.
Skulle nog kunna lägga mig och gråta i ett hörn ungefär, så slut i kroppen och huvudet är jag. Dessutom håller jag nog på att få mjölkstockning=/
Men inte älskar jag min underbara son mindre för det!
Dreggla har han börjat göra också. Blött överallt mest hela tiden så vi får införskaffa lite dreggellappar snart!

Imorgon blir det ytterligare en slappdag här hemma. Om det blir fint väder så blir det mer promenad annars så ska vi nog bara kramas=)


Hoppas ni andra mår bra!

Over n´out!

 arger Babysim nr1  babysim fjällbacka fjällbacka tjockisen nr1 E och mormor Sötpojken E och mormor   far och son! elliott äter semla.. sitter på bordet.. Elliott och tjockislåren!

Sjukling..

Ja stackars lilla älsklingen har blivit riktigt förkyld=/
Han har vart hsotig och jättesnorig hela helgen och jag trodde det var på väg att bli bättre men så idag så fick han drygt 38 graders feber.. Lyckades med lite nerkylning och en massa mat få febern att gå ner till 37,6 så nu hoppas jag innerligt att den inte går upp igen för då måste vi nog åka in till sjukan med honom. Barn under 3 månader får inte ha mer än 38 grader i temp för då måste man åka in.. Så vi fuskade lite förut.. Men han verkade ju ändå pigg och så..

Nu sover han iaf gott i sin säng utan täcke men med pyjamas. Så att han inte blir för varm igen. Får se om jag kommer sova så bra inatt bara. Man vill ju ha koll på honom så att han mår bra och sådär..

Idag har iaf vart en lååång dag. Besöket på hjärtmottagningen imorse gick jättebra. Elliott är en väldigt frisk (ha!) pojke med ett prima fint hjärta tyckte doktorn efter 2 ekg och ett 30 min långt ultraljud.. Så skönt att höra för jag har allt oroat mig lite..

Sen har vi haft en elektriker här hemma på kvällen som har fått upp spotligtsskenan under köksskåpen. Bara ett år försent liksom.. Men typiskt nog saknades det nån jäkla kabel som endast kan köpas på Ikea. Stod längst bak i bruksanvisningen, ofta man vet det när man är där första gången liksom.. Jäkla skithus!

Är riktigt trött nu så jag ska krypa till sängs och försöka få några timmars bra sömn åtminstonde. Imorgon ska vi gå på promenad och hämta ett paket med massa kläder till lillskiten som jag vunnit på tradera. Han har ju nästan ingenting att ta på sig! Han har växt ur nästan alla sina kläder och storlek 62 har jag väldigt lite av så det blir välbehövligt nu..

Nä, dags att nana kudden!

God natt och imorgon kommer bilder förresten! Har massa nya fina kort att visa er=)

Minisemester och husvisning!

Ja sitter här uppe i Fjällbacka hemma hos mor och far och njuter av solen!

Har som sagt varit och tittat på det där huset idag och det var över förväntningarna faktiskt! Visst är det väldigt mycket jobb som behöver göras men ändå inga mastodontprojekt direkt och det mesta av de dyra grejerna som värmepanna och sånt är väldigt nytt så det kommer nog hålla ett bra tag.
Sen så var ju halva huset nybygge typ så där kan man ju bara fräscha upp snabbt och sen kan man ju bo där medans man färdigställer resten av huset. En helt oinredd och halvfärdig vind med egen ingång finns att tillgå vilket är ett jätteplus! Ett riktigt jätterum! Och dubbelgarage som Mattias gillar=)
Vi får se vad mäklaren säger imorgon iaf. Vi tänker ju iaf inte betala 1,1milj som utgångspriset var för det är det inte värt. Pappa sa 850-900t kr... Så vi får se!

Snart ska vi ut i fina solskenet och gå en härlig promenad också. Får ju passa på, vem vet, imorgon kanske det snöar igen!

Kram

Finast i världen...

... är våran lilla Elliott!!!

Se själva;

Älskade barn!

Kolla in lillskiten här också;

http://www.youtube.com/watch?v=qWO8TU6Pt38


Snart helg!

Ja, hinner inte med någon snabb uppdatering idag då jag ska slänga i mig lite kvällsmat och sen gå och sova!'

Men iaf, i helgen ska vi åka upp till Fjällnacka och kolla på HUS! Weeei=)
Har hittat ett jättefint som egentligen är lite dyrt men pappa sa att det är lite väl högt utgångspris så vi får se hur mycket det blir i slutändan, kanske inte är någon som budar och då kan vi ju gå under utgångspriset!

Tänk, vi kanske blir husägare snart? Lite väl snart enligt mig men när en sån här möjlighet dyker upp så måste man iaf kolla lite. 5 km ifrån Fjällbacka centrum! Och med andra ord 5km till havet!

Och idag har vi även fått beställt inbjudningskorten till Elliotts namngivning och kalas. 30st och de blev verkligen jättefina!
Så snart kommer dom också. 7-10 dagars leveranstid var det..

Och ute snöar det igen. Jag som trodde vi var påväg mot vår men icke..

Nä, godnatt sålänge. Imorgon kommer massa nya fina kort=)

Tisdag!

ÅÅÅÅH jag har verkligen haft en helt underbar dag!

Natten var helt kanon, Elliott somnade vid elva och vaknade sedan inte förrens vid 4.45 åt snabbt och somnade om efter tjugo minuter eller nåt. sen råkade Mattias väcka honom när han gick upp strax innan sju men efter en halvtimme så somnade han om och sen sov vi båda två till 9.45 (!) då prinsen väckte mig med världens leende och massa roliga ljud! Är så härligt att vakna upp till hans underbara humör varenda morgon=) Han är ALLTID glad om morgonen och det finns inget mysigare än att ligga och prata med honom och bara mysa innan man går upp!

Sen kom mamma vid strax efter elva eftersom hon skulle sitta barnvakt åt Elliott medans jag var och blev bortskämd!

Klockan ett var jag på Gildaskolan på avenyn för ansiktsbehandling och makeup=) Var så himla skönt att få ligga och bara bli omhändertagen i en och en halv timme som ansiktsbehandlingen tog och sedan en halv timme till då de sminkade mig!

Elliott hade vart så snäll precis som vanligt och vart så glad så. Förutom när det blev dags att äta. Han ville absolut inte ha mjölken i flaskan idag. Funderar på om det kan ha att göra med att den varit fryst? Någon som vet?
Han hade iaf lugnat sig snabbt och sov när mamma mötte upp mig utanför skolan. Vi gick iaf förbi jobbet och så fick jag matat lillen där så att han var mätt och belåten!

Sen har vi bara vart hemma och ätit god mat och myst hela familjen. Så skönt när Mattias kommer hem i tid som omväxling så att man kan umgås som en riktig familj..

Nu ska jag gå och pussa lite på min underbara son innan han ska sova!

Ha det så fint!






Fullspäckad vecka!

Ja jag insåg precis att den här veckan kommer att bli riktigt hektisk med massor av aktiviteter=) För ovanlighetens skull!

Imorgon ska lilla jag få gå till Gildaskolan och bli bortskämd med en och en halv timmes ansiktsbehandling med bla brynplock och massage och sedan ska jag dessutom få en dagsmakeup lagd på samma ställe! Totalt två timmar ska jag bli bortskämd=) Mamma ska vara barnvakt under tiden! En fin julklapp från päronen som jag längtat efter länge länge=)

På onsdag ska jag på sjalfika med mammagruppen från familjeliv. Vi blir 15-17 mammor med lika många barn så det blir spännande. Har aldrig vart så många på fikorna innan men den här gången så är vi iaf i ett hus så vi får försöka knö så gott det går!

På torsdag är det dags att gå till BVC igen och se om vår prins har vuxit något mer. Jag tippar på att han väger strax över sex kilo och mäter ca 62cm eller nåt. Han har förresten börjat använda kläder i strlk 62 nu! Jättekul för jag har längtat efter att kunna ha på honom en hel del kläder i den storleken. Men han kan fortfarande ha en del i både 50 och en hel del i 56 så jag har inte behövt göra några större rensingar i garderoben!

På fredag ska jag (ev) promenera här i hemtrakterna med några tjejer ur mammagruppen och kanske ta en fika? Man vet aldrig.

Och sen på lördag så börjar ju babysimmet och det ska bli riktigt kul! Hoppas bara att Elliott tycker det med för det är banne mig inte gratis..

Blev aldrig någon promenad idag för det blev alldeles svart ute och sen har det bara regnat som vanligt. Får hoppas på bättre väder imorgon för jag MÅSTE till affären och handla lite grejer till middagen.. Och ev hämta ut ett paket som jag väntar på.. Mattias har vart hemma två gånger på dagen idag. Först för lunch och sedan för middag men han var "borta" från 6-20 ungefär. Rätt segt..

Nu ska jag försöka natta sonen som inte verkar ett dugg trött!

Puss på er!

Good morning!

Ja idag är det en strålande dag, både ute och inne!
Elliott är världens sötaste och finaste bebis och har ett fantastiskt bra morgonhumör som inte kan mer än smitta av sig hur trött man än är så idag är en fin och bra dag!

Ska snart klä på oss ordentligt och gå ut på en ordentlig promenad, måste ju passa på nu när det för en gång skulle inte snöar eller regnar ute!

Men först frukost till mamma!

Söndag, sköna söndag=)

Ja nu ska jag alldeles strax krypa ner brevid Mattias i vår sköna säng och vila ögonen, tänkte mest skriva ner några rader först!

Imorse blev en trött Elliott och en trött Mamma väckta av E´s mormor och morfar. Mattias var redan uppe och städade undan de senaste dagarnas lathet (läs damm).
Åt frukost och mös sedan här inne då det både snöade och regnade utanför fönstret. Så det blev ingen prommis idag heller tyvärr..

Sedan strax innan två så åkte vi till min mormor och blev bjudna på kalvstek och jordgubbstårta. God söndagsmiddag och skönast av allt var ju att jag slapp laga den själv=)

Sen har vi faktiskt bara slappat hela dagen! Jag och Elliott har legat i sängen och pratat och skrattat massor medans Mattias har fått kolla på massa sport!

Imorgon ska det bli ytterligare en mysdag, skönt!

Hoppas ni haft en fin helg!

Bilder kommer här;

Sötnöten..

Myser med mormor och morfar!

Hallå=)

Blää..

Mys i sängen med mamsen=)

Kolla mina dubbelhakor=)

Vår fina älskling!

Weekend..

Ja, så var ytterligare en helg till ändå. Och Elliott har blivit 9 veckor gammal.. Det låter som en väldigt kort tid men känns som en evighet. Vad var vi innan han kom till oss och vad gjorde vi egentligen?
Det känns som om han alltid har funnits i våra liv och det går inte en enda dag utan att jag inte gråter en liten skvätt av lycka över att han är min..

Mamma och son

Puss min lilla älskling!

Igår så var ju Mattias ledig eftersom vi var tvugna att gå på en teorikurs inför babysimmet som startar om exakt en vecka! Ska bli riktigt roligt och jag ser verligen fram emot att få skvätta i vattnet med min prins. Nackdelen är att vi inte får bada samtidigt både jag och Mattias utan vi får turas om varannan vecka.
Så nu vet ni vad vi kommer att göra klockan 16.15 de kommande 7 veckorna=)

Innan vi var där så var vi även och hälsade på Mattias chefer på kontoret och visade upp guldklimpen! De tyckte såklart att han vår jättefin, vem tycker inte det liksom? Vi har ju världens finaste son! *stolt*

Kolla in sötaste minen någonsin=)



Sen på kvällen så kom Paulina och Chrille och hälsade på, vi åt god middag som, hör och häpna, Mattias lagade. Var faktiskt väldigt gott! Sen åt vi lite godis och kollade på Tropic Thunder som var sådär. Sen så var klockan mitt i natten och det var dags att sova!

Imorse så fick jag lite sovmorgon och fick ligga i sängen ända tills kvart i tio! Hur skönt var inte det på en skala? Elliott låg med mig och sov efter att ha vart uppe med pappsen ett tag. Så sött så=)
Sen fick vi lite bråttom och klädde på oss och slängde i oss frukost eftersom vi skulle möta mamma och pappa nere i Eriksberg och gå på Passion för Mat och vin mässan som hålls där i helgen.
Var helt ok faktiskt. Fick ju inte dricka nåt vin men jag smakade på en del goda ostar, juicer, frukt och godis! Köpte med lite italiensk choklad med havssalt i hem, såå god! Men en sån där choklad som man bara tar en liten bit av då den var dyr! 50g kostade 50kr! Men lätt värd pengarna. Sen fick jag en ask äkta italiensk lakrits av min snälla mamma och pappa som jag går omkring och suger på här hemma. Mycket bättre än smågodis minsann!

Och det bästa av allt; Elliott har bajsat! Weei! Mitt under mässan under en matning så släppte proppen. Precis som vi skämtat om. Och det var precis så att det inte läckte ut, då gick vi ändå till toa med en gång efteråt. Hela vägen upp på ryggen var det och Elliott var så nöjd minsann! Och nu efter att vi kommit hem så har vi redan hunnit byta två fulla blöjor till. En eloge till Liberos steg 3 blöjor som minsann håller riktigt tätt!

Ikväll ska vi äta hemlagad kycklingwok och kolla på schlager. Måste ju vara utvilade för imorgon ska vi mysa med mamma och pappa hela dagen!

Hoppas ni får en riktigt skön och trevlig kväll allihopa!

*Puss*

I min nya fina Labanoverall som mamma fyndade på Tradera=)

Handen är min bästa vän!

Finaste...

Torsdag!

Hej hopp på er!

Jag har världens mest missnöjda bebis just nu. Stackaren är alldeles förstoppad efter den ersättning han fick i tisdag när vi var på handledarkursen.
Han brukar bajsa typ 3-4 ggr per dag men bara en gång igår och ingen gång idag. Inte ens att stoppa upp en febertermometer fungerar.. Vår stackars lilla prins..
Han har precis somnat på Mattias arm och när han vaknar imorgon bitti så hoppas vi att magknipet har gett med sig..

Idag kom kallelsen till Drottning Silvias barnsjukhus och hjärtavdelningen där. Hoppas verkligen att det inte är nåt fel.. Den 17 mars klockan 08.00 ska vi vara där så det blir en tidig morgon.. Och en natt med dålig sömn misstänker jag=/

Imorgon ska lilla familjen på teorikurs inför Babysimmet som börjar nästa lördag! Ska bli sååå roligt=) Ska även hälsa på Mattias chefer på kontoret och visa upp mästerverket=) Hoppas han inte har magont då bara utan är en nöjd och glad bebis!

Ska även försöka äta lunch ute imorgon. Var en halv evighet sedan. Blir ju genast lite krångligt när man har en liten men vi ska iaf försöka. Finns en jättemysig liten restaurang nere vid röda sten dit vi tänkte gå. Ska ju på babysim i klippan så det är nära och bra!

Nu ska jag också försöka få lite sömn så god natt på er!

Sömntutan=)  Pappamys!  Finast av alla!

Sötfisen!

Mys i soffan..  Vår skatt!  Hehe=)

Flyga flygplan är kul!


Onsdag..

Ja så var ytterligare en dag till ända!

Blev aldrig någon promenad då Elliott har vart så himla grinig och klängig idag. Så vi stannade bara inne och mös tillsammans hela dagen. Inte helt fel det heller=)
Han är verkligen en helt fantastisk liten kille vår lillskit! Han har verkligen upptäckt sina händer och suger på dom en massa. Det dröjer nog tyvärr inte länge till innan tummen har hittat hela vägen in i munnen..

Har även fått gjort en del nytta här hemma i städning och tvätt. Skönt att få tömt tvättkorgarna på lite tvätt, inte minst Elliotts kläder som har vart rätt nerspydda det senaste. Men nu har han lite rena kläder igen som tur är..

Imorgon ska vi iaf gå upp till Kvantum eftersom jag ska hämta ut en traderavinst på DHL där. Ska bli kul. Två jättefina bodys i retromönster som jag fyndade för 18 kr inklusive frakt! Som hittat!

Har även fått lagt upp lite grejer till försäljning på Tradera så att man kan få in lite pengar också och inte bara spendera en massa!

Och idag ringde dom från Aquabarn och meddelade att vi har fått plats på Babysim i Klippan med start nästa lördag! Och på fredag ska vi på teorikurs med introduktion! Ska bli sååå roligt och hoppas på att Elliott tycker om det=)

Ja, kommer inte på så mycket mer att skriva just nu så jag lägger upp lite kort istället..

Ha det bra=)

Vår fina stjärna;

Blev visst lite trött!  Såhär ser man ut när man börjar bli hungrig..  Tjocksmocken=)  Grinolle..

  Ja snart är hela tummen (tyvärr) inne i munnen. Händerna har blivit väldigt intressanta det senaste!  Sover så fint så=)  Lillskiten..

Titta vad jag kan=)  Sötnosen=)  Kolla mina fina fossingar!  Mammas älskling!

Stolt mamma!

Ja man kunde ju inte vara mer stolt över sitt lilla underverk än vad jag är idag!
Det hade gått jättebra hos Elliotts farmor som var barnvakt igår. Han hade vart så snäll och fin så.
Och kursen var väl helt ok, fast jag förstår inte riktigt varför jag skulle vara med för allt riktade sig ju ändå till handledaren. Nåja, nu är det iaf gjort.
Lite surt att de har infört en massa nya regler nu bara. Från och med april så måste man gå ytterligare en riskutbildning utöver halkan som heter alkohol, droger och trötthet. En halv dag i skolbänken blir det där. Så det får bli framåt hösten till tror jag när Elliott är lite större.
Sen så har dom även infört att teoriprovet och uppkörningen hänger ihop. Så när man bokar in en tid för teoriprovet så får man även tid för uppkörning samtidigt. Och det kan tom bli samma dag som det infaller! Och misslyckas man på uppkörningen så har man bara 2 månader på sig att klara det för sedan måste man göra om ALLTING! Halka, alkokurs teori, ja allt! Helt galet!

Men nu ska vi bara få in papperna och vänta på klartecken innan vi kan börja köra. Ska bli kul!

Var ju även på efterkontrollen igår. Elliott var med men sov hela tiden i ligginsatsen till vagnen.
Allting såg jättebra ut och barnmorskan sa tom att det inte ens syntes att jag ens fött barn så det känns kanonbra!

Idag ska jag och Elliott bara vara hemma och mysa då det inte blev mycket ev den varan igår. Kanske ska gå ut och promenera nu när det för en gångs skull inte regnar ute..

Och det är helt galet vad man kan sakna sin son när man bara är borta i några timmar! Tur att det inte är så ofta det är så. Gillar ju att vara hemma med min solstråle=)

Nu ska jag gå och pussa på Mattias som kom hem för frukost för en stund sen!

Ha en fin dag alla fina!

Puss

Elliotts 2 månadersdag!

Ja idag blev våran älskade lilla skitunge hela 2 månader! Tiden går som jag sagt så många gånger nu alldeles för fort..

Mamma var här och hälsade på och Elliott fick sin första fina pekbok av henne när vi var och handlade. Så snällt så=) Ska bli kul när han kan börja se sånt på riktigt och peka och sådär.

Han har haft en rätt gnällig dag idag. Tror att han är  en sån där fas igen för han är så sjukt mammig så det är inte klokt och så äter han hela tiden! Mina stackars bröst gör jätteont!

Imorgon ska jag till MVC på efterkontroll och Elliott får snällt följa med för Mattias var tvungen att jobba. Och imorgon kväll ska jag och Mattias gå handledarkursen på trafikskolan vilket innebär att Elliott ska ha barnvakt för första gången. Känns jättekonstigt att behöva lämna bort honom så. Kursen är 3 timmar så det blir runt 4 timmar med resvägen. Det är Mattias mamma som är så snäll och ställer upp och passar honom.
Men jag är tvungen för jag måste ta tag i det där med körkortet nu. Blev ju inte så bra förra gången men nu kan jag ju köra med Mattias så det blir ju bättre och framförallt billigare!

Nä nu ska en väldigt trött mamma Emily krypa ner i sängen och försöka få några timmars sömn innan nästa matning.

Ha det så bra!

Kramar

Hos mormor i sjalen=)

2 månader idag.. Vår stora kärlek!

Leker med tungan..

Hemskt!

Kolla in det här:

http://www.youtube.com/watch?v=th6Njr-qkq0&feature=related

*tårarna rinner på min kind*

Minspel!

Slänger snabbt in lite kort från förut när lillskiten satt i bailstolen och gjorde massa roliga miner! Och en bild på Mattias med sjalen som han tycker är lite fjollig=) Haha..

Hoppas ni haft en bra helg allihopa för det har vi!

*Kram*

Mattias med sjalen! Surpuppeminen! Finaste dubbelhakan i världen=) Smilfink.. Stjärnan! =) =) =) Fina underläppen som man sällan får se=) Brukar sugas in rätt fort och ofta! =) Sötnöten=) *flirt flirt*

Nattinatti önskar Elliott=)

RSS 2.0