Fin dag!

Ja den här dagen har minsann bara rusat iväg och trevligt har vi haft till på köpet=)

Men iaf, Igår så var ju Maria och hennes fina familj här och hälsade på. Tanken var att vi skulle ha åkt till dom men eftersom de aldrig varit här och sett lägenheten så kom de hit ist. Så fick vi ätit lite middag och pratat lite=) Tiden går alltid så sjukt fort när vi ses! Och Maria har en sååå fin liten gravidmage och jag fick tom känna en liten spark från tösen där inne! Om typ 1 1/2 månad är det dags=)
Efter att de hade åkt hem så var Elliott helt slut så han somnade gott vid halv nio ungefär vilket gav mamma och pappa lite tid för varandra. Ganska ovanligt numer eftersom vi alltid är så trötta eller så har Mattias vart tvungen att gå och lägga sig pga jobb dagen efter.
Men nu är han arbetslös så vi har inga tider att passa och kan stanna uppe lite längre och bara rå om varann. myspys!

Idag så var det först fika med mammagruppen ute på Hisingen och där bjöds på helt underbara rosa cupcakes som värdinnan för dagen hade bakat helt själv. MMM...
Alltid trevligt när man träffar alla mammor och deras söta bebbar. Sen kom Mattias iaf och hämtade upp oss och så åkte vi till Ikea och åt middag och handlade en säng att ha hemma hos mina föräldrar uppe i Fjällbacka. Är ju där ganska så ofta och det är rätt bökigt att dra med alla grejer hela tiden så detta underlättar en del! Så ska vi lämna matstolen och lite annat smått där uppe så att det finns där. Skönt=)

Nu väl hemma så har Elliott fått smaka på lite potatis/majs puré och det verkade helt ok. Han vred sig iaf inte i grimaser som han gjorde av gröten.. Den gick ju bra första dagen men efter det så har han inte vart alls nöjd med den. Så gröt får vänta ett tag till!
Sen somnade han strax innan nio efter ett mysigt bad med pappsen sin.

Som sagt en underbar dag men nu börjar det bli dags att gå och lägga sig!

Skriver väl kanske lite mer imorgon om det händer nåt kul=)

Elliott och Cevin!

Elliott och Micael!

Elliott, Maria och Cevin!

=)

Micaelas underbara cupcakes=)

Lilla surpuppan..

Behöver jag säga nåt ens? Hihi..

Idag fick Elliott prova majs/potatispure. Verkade helt ok iaf=)

Helg..

Ja snart är ju helgen slut men iaf=)

Igår så hade vi ett riktigt vårröj här hemma i lägenheten och det behövdes vill jag lova! Fick städat riktigt ordentligt och så fick vi slängt upp massa bröte på vinden så att det blir lite mer ordning här inne. Elliotts grejer attackerar oss vart vi än är i lägenheten känns det som!

Så hela den underbara gårdagen spenderade vi inomhus. Lagom roligt men som sagt, behövligt.
Det enda jag var utanför lägenheten var när vi var på babysimmet på eftermiddagen. Där märktes också det fina vädret av då det bara var två bebisar som badade!

På kvällen så åkte Mattias till en kompis på fest och jag blev ensam hemma med Elliott. Men det gick bra! Elliott somnade vid åtta (hör och häpna!) efter lite mer grötprovning så jag fick flera timmar helt för mig själv innan älsklingen kom hem vid elva ungefär. Sen gick vi och lade oss vid tolv efter att Elliott och Mattias fått lite nattamat=)

Sen vaknade vi åtta imorse och gick upp!

Just nu ligger lillfisen och sover och när han vaknar så ska vi åka till Freeport i Kungsbacka och kika lite. Behöver få komma ut lite känner jag. När vi är klara där så ska vi (ev) åka till Maria, Micael och lille Cevin och fika lite. Tanken var väl att vi skulle ha grillat men dagens väder är absolut inte det bästa så jag tror vi struntar i det faktiskt.

Ikväll blir det bara till att ta det lugnt och mysa. Skönt!

Hoppas ni haft en rolig helg med era nära och kära=)

Babysim

Babysim

Babysim

Babysim

Grötdags!

Grötdags!

Grötpremiär!

Japp idag har lillskiten fått smaka på sitt livs första mat! Och det blev mild havregröt.. Den var riktigt populär faktiskt, eller ja han grimaserade iaf inte förrens gröten blev lite för kall!

Så nu får vi väl se hur det blir med annan mat sen. Men först kör vi på gröt ett tag så han vänjer sig vid det. Förhoppningen är att han ska kunna äta lite gröt på kvällarna innan amningen för att förhoppningsvis bli lite mättare och sova längre på natten!

Se och njut!





Hihi..





Och såhär nöjd var man efter grötmåltiden;

Efter maten=)

Random...

Bara några kort från igår..

Nu ska vi nana kudden. Elliott sover sen nio typ..


Elliott och Sigrid. Mammorna var ju här och åt mat igår=) Alltid lika trevligt!


Elliott inviger sin Hoppgunga- och han ÄLSKAR den=)


En väldigt trött pojk i pappas knä.

Namngivningskalaset!

Ja så i söndags så var det ju då dags för lilla Elliotts namngivningskalas. Hela helgen bestod av att hacka grönsaker och tillaga kött i princip och på söndagen så hann vi nätt och jämt med allt det sista som behövde göras innan det var dags att åka och gästerna kom. Efter lite kaos i början av eftermiddagen så blev det till slut väldigt lyckat och Elliott fick massor av fina saker av alla.
Vill verkligen säga STORT TACK! till er som var där och tack så hemskt mycket för allt fint som han fick.
Och tack både till min och Mattias mamma för er otroliga hjälp under dagen! Utan er hade det aldrig funkat!
Själva ceremonin förflöt utan större besvär och jag är otroligt stolt över Mattias för att han vågade läsa sin dikt och för att han klarade av att stå där inför alla. Han var riktigt nervös innan vill jag meddela=)

Mer än så vill jag inte säga. Ni som var där vet hur det var och vad som hände och ni andra tror jag inte är särskilt intresserade av att höra alla små detaljer=)

Men kort kommer iaf här!

Kramar

Kö till maten

Dags att hälla upp skumpan

Lite gäster..

Familjen Eriksson/Larsson

Lilla familjen och dagens stjärna=)

Ytterligare några gäster..

Mer gäster

Våra fina familjer=)

Elliott och lilla Moa..

De underbart goda dajmtårtorna=)

Lördag..

Ja så hade visst ytterligare en hel vecka gått! Har haft fullt upp här hemma därav den kassa uppdateringen. Ni får ge er till tåls nu mer har jag märkt. I början hade man ju definitivt mer tid över att uppdatera här men ju äldre Elliott blir ju svårare blir det att hinna med eftersom han kräver rätt mycket uppmärksamhet..

I veckan har vi förberett massor inför Elliotts namngivningskalas som är imorgon. Och så har vi vart i Ullared ju. Himla kul. Sen så har vi vart ute en hel del i solen som äntligen verkar ha kommit för att stanna. Äntligen vår!

Idag har vi mest flängt runt som galningar och handlat all mat/dricka/tallrikar och så vidare inför morgondagen. Hela bilen var helt knökfull vill jag lova. Men så hade vi ju barnvagnen i bagaget också. Och idag invigde vi sittdelen till vagnen då Elliott i princip har växt ur liggdelen och dessutom så hatar han att ligga i den om han inte sover.. Och det gick jättebra! La en riktigt tjock och gosig filt i botten/bakom ryggen och där satt han som en kung. Satt och pratade massor och log mest hela tiden. Himla härligt att se=)

Och nu på kvällen har vi roat oss med att hacka grönsaker baka tårtbottnar och förberett mat och sånt. Resten får vi fixa imorgon. Det som är lite jobbigt är att vi inte får tillgång till lokalen imorgon förrens en timme innan gästerna kommer så vi får fixa iordning bord och sånt snabbt som attans! Mat och sånt är ju mest bara att hälla upp i skålar och så så det går ju fort iaf.

Så på måndag förmiddag får ni se kort på hur allt blev! Och för er som kommer imorgon; vi ses!

Kramar!

Elliott i sin fina pyjamas ifrån Polarn och Pyret=)

Vår prins!

E med sin nya skallra!

MMM äta upp den=)

Mys med pappa i soffan...

Sötnöten=)

Elliott och hans tjockislår!

*Vår stjärna*

Helgen som gått!

Ja här kommer en liten uppdatering och den härligt varma och soliga påskhelgen som precis tagit slut!

Fredag:
I fredags så var vi ju bortbjudna på påsklunch till Mattias morbror med familj som jag skrev i förra inlägget. efter det så blev det lite glass vid Röda Sten i solen tillsammans med Mattias arbetskamrat. Men det här har jag ju redan skrivit om så det behövs ju inte sägas mer om den dagen! Ist får ni några fina bilder att titta på!










Lördag:

Idag fyllde Mattias pappa 50 år så vi var ute hos honom i Gottskär och åt god mat och pratade lite grann. Solen sken och Elliott fick ligga i sol/skugga under sitt babygym en liten stund och leka. Han var superglad över det och som tur var så var det ju såpass varmt att han kunde ligga utan jacka och så. Tror han gillade det extra mycket pga det! Ju mindre kläder ju gladare barn kan man kanske säga!
Var väl där dryga två timmar innan vi åkte vidare till Fjällbacka där vi senare på kvällen var bjudna på påskmiddag. Även den middagen var kanongod och sällskapet var trevligt! Elliott lyckades för första gången bajja så illa att det läckte ut i hela kläderna. Men lilla jag slapp ta hand om eländet.. Bläää... Inget roligt men nån gång ska väl vara den första..
Åkte hem till mamma och pappa i bra tid så att Elliott hann slappna av och komma till ro efter den långa dagen innan det var dags för honom att sova, och sen sov han jättebra på natten. Han måste vart helt slut! På väg hem från middagen körde vi förresten på ett rådjur men som tur var kom ingen till skada (förutom rådjuret som tyvärr dog) och bilen klarade sig också..





Söndag:

I söndags tog vi det bara lugnt och slappade. Vädret var lite halvmulet men det var ändå helt ok temperatur ute så jag och mamma tog oss en liten promenad runt i Fjällbacka och tittade på folk och så. Fick köpt en huvtröja för 50 spänn inne på Dieselaffären. Ett riktigt kap!
Grillade hel kyckling på kvällen och det smakade helt gudomligt! Årets grillat premiär. Dessvärre åt jag rätt mycket coleslaw och det var ingen direkt höjdare för Elliotts mage. Rå kål är kanske ingen direkt kalasmat för stackars bebismagen.. Så han var lite smågrinig sen på kvällen/morgonen..







Måndag och idag:

I måndags så var vi en sväng nere på Torp köpcentrum i Uddevalla och Elliott fick massor av nya fina kläder i 68 och 74 av mormor. Så snällt=) Nu är de tvättade och ligger fint i garderoben och väntar på att bli använda. Blir väl framåt sommaren misstänker jag. Han kan ju ha en del grejer i 68 men det är fortfarande rätt stort. Efter det åkte vi tillbaka till Fjällbacka och familjen fick leka det sista med Elliott innan vi satte oss i bilen och körde hemåt. Var faktiskt skönt att komma hem igen. Man märker det med en gång på E att han tycker om att komma hem. Han bli så harmonisk. Sen är han såklart jättesnäll även när vi är borta men man märker ändå skillnad..

Och idag har Elliott vart hemma själv med bara pappa för första gången. Hade gått helt ok bortsett från lite sovvägran och lite gnäll och gnöl med matningen. Men såå glad han blev när jag kom hem igen! Det värmde gott i hjärtat vill jag lova. Men jag tyckte nog att det var lite väl länge att vara borta 6 timmar såhär första gången men då skyndade vi oss så gott det gick nere i Ullared där jag var med några tjejer ur mammagruppen.
Fick handlat massa grejer till Elliotts kalas och saker inför sommaren. Bland annat en UV dräkt och en pool med solskydd till lillen och lite mer kläder i 68-74. Så nu har han en hel del även i de storlekarna och resten kan man ta när han väl kommit dit. Så nu gapar kontot tomt igen fram tills fredag när barnbidraget kommer..
Och sen till helgen så är det ju dags för Elliotts namngivning och medföljande kalas. Ska bli kul. Måste bara ta tag i planeringen lite nu. 62 gäster blir det totalt varav 12 barn. Så det blir fullt upp men det är bara roligt. Är ju inte ofta man träffar släkten så det är ju lika bra att man passar på!

Nä nu ska jag mysa med Mattias som ska lägga sig. Han ska upp vid halv fyra imorgon bitti men han var visst "tvungen" att kolla på nån fotbollsmatch först. Elliott sover sen strax efter 21.. Min duktige prins!

God natt på er=)

Glad påsk!

Ja idag har vi vart och firat påsk med Mattias mammas sida! Ätit påsklunch och träffat Mattias nya lilla kusin Meja som precis kommit hit ifrån Kina. Söt som socker var hon=)

Sen efter det så åkte vi och köpte varsin glass som vi åt nere vid Röda Sten. Underbart väder och fåglarna kvittrade och Elliott fick se ett par fina vita ankor!

Efter det åkte vi hem och har bara vart hemma och tagit det lugnt. Man märkte att det blev lite mycket för lillen med allt stoj och alla "nya" människor..

Men i samma sekund som vi kom innanför dörren här hemma så började han prata och tjuta precis som vanligt.. Så då var allt bra igen. Magen har krånglat lite på honom under hela dagen så han har pruttat massor men så fick han äntligen bajjat och då blev han ännu nöjdare=)

Imorgon ska vi på 50års kalas på förmiddagen, Mattias pappa som fyller, och sen ska vi åka upp till mina föräldrar och gå på påskmiddag hos min gamla granne och hennes kille.. Ska bli kul att träffa dom igen! Även några andra gamla grannar från Lindome som ska dit som man nästan aldrig träffar längre så det ska också bli kul att träffa dom!
Och förhoppningsvis om vädret tillåter på söndag så kanske vi får åka lite båt?

Jaja.. Nu ska jag gå och lägga mig eftersom lillen sover och Mattias sitter här brevid och gäspar stort=)

Trevlig helg på er!

Mer film..

En till film på vår lille skitunge!

http://www.youtube.com/watch?v=PlbKB4tKeQk

(Återigen strunta i fjantmamman)

Film...

Kolla in när Elliott är på prathumör!

(Bortse från fjantmamman bara, men man måste prata med honom för att ska prata tillbaka)

http://www.youtube.com/watch?v=0aIHeQtzWAE

Ha en fin skärtorsdag!

Mammas hjärtegryn!

Ja jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar min fina son.. Hela kroppen bara fylls med massa känslor när jag tittar på honom! Är nog först på senare tid som jag verkligen har haft de där "riktiga" himlastormande mammakänslorna. Klart att jag hela tiden har älskat honom och tyckt att han är världens mest underbara men det är först nu som jag verkligen fattar att han faktiskt är min, att han kommer (förhoppningsvis iaf) finnas här för alltid!
Sån himla underbar känslan så det är inte klokt..
Och han blir ju bara sötare och sötare och mer och mer underbar för varje dag som går.
Det går så otroligt fort i utvecklingen just nu att det är skrämmande. Nästan så att jag skulle vilja pausa i livet lite så att man verkligen hinner att njuta av varje sekund som går.

Tiden mest bara rusar iväg och plötsligt så har veckan gått och en ny påbörjas..

Just nu är det mycket ljud och så som gäller för Elliott. Han ger ifrån sig massor av glädjetjut och han kan nu hålla i saker och styra händerna mot ett föremål som han tycker verkar intressant. Han har även börjat suga på tummen. Väldigt gulligt men kanske inte så roligt om några år när vi måste vänja av honom med den. Lättare med nappen kanske.. Kommer tummen i närheten av munnen så åker den in illa kvickt=)
Sen så när han ligger på sin filt på golvet så är det nästan så att han vänder sig från rygg till mage och tvärtom. Det går inte riktigt ännu men snart så. Kan tänka mig att ninom en månad så har han gjort både och=)

Vi har även som jag nämnt innan börjat få lite rutin i vardagen som funkar väldigt bra nu. Han somnar själv i sin säng (ibland i famnen på mig) och vaknar en-två gånger per natt för att tanka lite mat och kärlek. Och det kan jag stå ut med för det tar bara ca 15 minuter varje gång innan han sover igen.
Han somnar runt 22 varje dag och det får han väl göra tills han börjar visa att det är dags att sova tidigare. Som det är nu så sover han ca 30 minuter mellan 19.30-20 och vid nio är det dags för mat. Vet inte ens om det funkar att vänja honom vid att somna tidigare utan han får helt enkelt visa när han är redo för det. Är iaf nöjd med att det inte är som det var i början när han somnade runt 02 varenda natt. Lagom kul när han dessutom inte sov någonting mellan 20-02.. Övertrött bebis och övertrött mamma var verkligen ingen bra kombo just då. Man var ju som en zombie jämt och ständigt.

Och snart är det dags för hans namnkalas. Blir ju inget dop då vi inte är särskilt kristna eller så utan det blir ett stort kalas för hela tjocka släkten för att fira att han har kommit till jorden och sådär. Ska bli kul! Men det är mycket att förbereda då vi blir runt 50pers eller nåt..

Jaja, iaf så flyter livet på och allt blir lättare och lättare för varje dag som går. Och det är helt fantastiskt underbart att vara mamma till Elliott!

Nu ska jag göra sällskap med min sovande son i sovrummet!

God natt=)






Duktiga killen..

Ja idag har Elliott varit (om möjligt) ännu mer snäll och duktig än vanligt! Först så lät han mig sova inatt! 22-04 och sedan 4.30-7! Från och med igår så vänjer vi av honom med att somna vid bröstet och det gav resultat redan första natten! Somnade i min famn igår kväll och även vid nattmatningen. Mammas prins!

Dagen inleddes med att han  "sa" mama för första gången. Jag vet att det inte var medvetet men chockad blev jag iaf och lika chockad blev Paulina som jag pratade med i telefon samtidigt=) Han har aldrig gjort några ljud som har låtit så innan så det var väldigt mysigt=)

Sen så var vi ute och gick och han sov snällt i sjalen mest hela tiden och när han var vaken så satt han bara och tittade på världen från sidan och sög på sin napp. Så vi fick tom fikat och bytt hans kalaskläder till strlk 68!

Nu på eftermiddagen var vi på babysim och Elliott gjorde sitt första dyk vilket gick helt ok. Lite knorrigt efteråt men vid nästa dyk så gick det mycket bättre och han sa inte ens nåt=) Så duktig så!
Sen somnade han så fort han kom in i bilen. Stackaren var bra trött. Gäspade och gnuggade isg i ögonen de sista 10 minutrarna på "lektionen" men protesterade ändå ingenting alls. Så skönt.

Sen sov han vidare hemma efter lite mat i magen och lät mig äta ifred för en gång skull. Mattias var iväg några timmar nu på kvällen hos en gammel arbetskamrat som hade inflyttningsfest så vi fick överleva utan honom. Jobbigt=)

Men till dagens höjdpunkt!
Inledde hans nattningsrutiner vid exakt samma tid som igår. Klockan nio så började jag mata honom och han åt i totalt 45 minuter (rekord!) och efter det lade jag honom i hans säng med nappen och snuttefilten sen släckte jag lampan och gick ut. Strax innan tio knorrade han till och jag gick in och stoppade in nappen som åkt ut och sen somnade han alldeles av sig själv=)  Första gången sen han föddes som han somnar själv i sin egen säng! Weei!
Stora duktiga killen!

Nu bara hoppas jag att jag får sova lika bra inatt och att dessa rutiner kan hålla i sig ett tag för att sedan kunna påbörjas ännu tidigare på kvällen!

Nu ska jag gå och lägga mig, Man vet ju trots allt aldrig hur natten blir!

Kram kram

Kvällsbild..

Såhär ser man ut precis efter att man kissat ner både mamma och golv=) Tur att vi var påväg ner i badet!'

Nu ska Elliott nattas och sen ska vi se på Beavis and Butthead!


Kort..

Ja idag är det tråkigt grått och fuktigt ute så vi skippade promenad idag och åkte till Frölunda Torg istället. Mycket roligare också=)

Fick dock inte bytt kläderna som vi köpte till kalaset som visade sig vara strlk 74 ist för 62. Korkade mig kollade bara på skjortan. Dom hade inga i Frölunda så nu får vi väl se om de har den kvar på 421. De hade iaf 68 har jag för mig..

Sen gick vi till Hemköp och handlade lite till middagen. Lite rotfrukter som jag ska göra gratäng på ikväll. Serveras med fläskfilé.
Elliott sov så fint i sjalen hela tiden vi var där!

Väl hemma har han sovit massa och annars är han på ett strålande humör! Som vanligt igen med andra ord..

Nu kom Mattias hem så jag ska passa på att mysa lite med honom. Han ska iväg och jobba igen på söndag kväll så det blir en kort helg denna helgen med. Men nästa helg är han ju ledig fre-mån så jag ska väl inte klaga egentligen=)

Trevlig helg på er!

Kramar

Elliott och kanin, hans kompis!

Titta, jag står upp!

Elliott och Mattias

Finaste bebben!








Shoppat!

Var inne en sväng på HM när jag var på torget och hittade lite söta sommarkläder till älsklingen!
Storlek 74 på dressen och solhatten och 68 på jackan. Tror nog våran prins kommer vara så fin i den där dressen när vi åker till Italien=)
Lite nya strumpor inköptes också då alla vi har hemma börjar bli lite små.. Liten blir stor helt enkelt=)







BVC rapport!

Ja dags att rapportera ifrån dagens BVC besök..

Sprutorna gick bättre än vad jag trodde att det skulle. De satte båda samtidigt och usch så ledsen han blev lillen. Tårarna rann på både mig och honom i ett par minuter innan det gick över igen..
Efter det sov han nån timme vilket behövdes. Han fick ju vakna och gå upp ett par timmar tidigare än vanligt. Så jag och Mattias hann sitta i lugn och ro och äta frukost som bestod av nybakade frallor, juice och melon! Mumma=)

Sen åkte M till jobbet och jag och Elliott sov en timme till. Jag var helt slut! Sovit riktigt kasst inatt så det får bli tidig kväll idag. Elliott lär sova tidigt iaf så som han har grejat idag..

Mattias var sen hemma på lunch och åkte sen till jobbet igen och nu kommer han inte hem förrens imorgon kväll. Så jag hoppas verkligen att natten inte blir alldeles krånglig nu efter sprutorna. Kan ju bli lite besvärligare än vanligt men vi hoppas såklart på att slippa det!

Nästa gång Elliott ska sova så stoppar jag ner honom och åker upp till torget. Ska köpa lite frimärken och grejer till morgondagens middag. Sen tror jag att jag ska ta och promenera hem. Riktigt fint väder ute nu ju!

Ska se efter en vårjacka till E också då det börjar bli lite väl varmt med overallen nu!

Nä dags att mata hungrig bebis!

Kramar

Grattis på 3månadersdagen!!

Vår älskade son blir idag hela 3 månader gammal.. Elliott, mamma och pappa älskar dig!

Elliott precis nykläckt!
Här är plutten inte ens en timme gammal! Känns som igår..

Elliott 1 månad!
1 månad gammal och redan stabil och stark i nacken..

Elliott 2 månader!
2 månader gammal och världens finaste bebis!

Elliott 3 månader!
3 månader och bara mer och mer underbar för varje dag som går..

Vaccinationsdags!

Ja imorgon ska Elliott få sina första sprutor och jag lär väl typ dö av ångest.. Hatar nålar och det är ju aldrig roligt när ens barn är ledset.. Usch..
Tur att Mattias kunde fixa så att han kan vara med. Klockan åtta ska vi vara där. Orimligt tidigt för en nybliven mamma och hennes stackars barn.. Blir tvugna att väcka honom..

Efter det så ska vi ge oss ut, Elliott och jag, på en riktig långpromenad om vädret tillåter. Kan ju bara hoppas att det blir lika fint som idag! Var ute en sväng förut och gick med han i sjalen med bara en tröja under. Skönt att slippa jacka. Iom att man har sjalen så blir det ju extra skydd där också..

Fick köpt ett superfint set med linneväst, linnebyxor och en vit fin skjorta som han ska få ha på sitt namngivningskalas.. Så söt han kommer bli!

Annars har vi bara vart hemma och myst de senaste dagarna. Har haft en period med väldigt dålig nattsömn nu så man orkar inte med så mycket mer än att vara hemma och kramas och pussas.. Men det är ju verkligen inte fel det heller=)
Han vaknar väldigt ofta och vill absolut inte somna om såvida han inte får bröstet. Får han det så somnar han om på typ 5 minuter och det är väl det som är problemet kanske. Han hinner ju inte äta sig mätt så han vaknar en gång i timmen nästan jämt och det är rätt segt.. De första dagarna var det ju ok men nu efter 1-2 veckor börjar det bli riktigt jobbigt..

Annars så flyter livet på. Imorgon blir han redan 3 månader. Ett helt kvartal! Helt sjukt vad tiden bara rinner iväg. Veckorna går så fort så man knappt hinner mer än att vakna innan det är dags att lägga sig igen.. Men så är det väl. Graviditeten var seg som attans men nu minsann så finns det ju knappt tid till någonting alls..

Elliott somnade iaf precis så även jag ska krypa ner i sköna sängen och återigen hoppas på att inatt blir första gången som han sover HELA natten=) Haha.. Drömma kan man ju alltid göra!

Nä ni. Sova var det!

Kramkram

RSS 2.0