Fin dag!

Ja den här dagen har minsann bara rusat iväg och trevligt har vi haft till på köpet=)

Men iaf, Igår så var ju Maria och hennes fina familj här och hälsade på. Tanken var att vi skulle ha åkt till dom men eftersom de aldrig varit här och sett lägenheten så kom de hit ist. Så fick vi ätit lite middag och pratat lite=) Tiden går alltid så sjukt fort när vi ses! Och Maria har en sååå fin liten gravidmage och jag fick tom känna en liten spark från tösen där inne! Om typ 1 1/2 månad är det dags=)
Efter att de hade åkt hem så var Elliott helt slut så han somnade gott vid halv nio ungefär vilket gav mamma och pappa lite tid för varandra. Ganska ovanligt numer eftersom vi alltid är så trötta eller så har Mattias vart tvungen att gå och lägga sig pga jobb dagen efter.
Men nu är han arbetslös så vi har inga tider att passa och kan stanna uppe lite längre och bara rå om varann. myspys!

Idag så var det först fika med mammagruppen ute på Hisingen och där bjöds på helt underbara rosa cupcakes som värdinnan för dagen hade bakat helt själv. MMM...
Alltid trevligt när man träffar alla mammor och deras söta bebbar. Sen kom Mattias iaf och hämtade upp oss och så åkte vi till Ikea och åt middag och handlade en säng att ha hemma hos mina föräldrar uppe i Fjällbacka. Är ju där ganska så ofta och det är rätt bökigt att dra med alla grejer hela tiden så detta underlättar en del! Så ska vi lämna matstolen och lite annat smått där uppe så att det finns där. Skönt=)

Nu väl hemma så har Elliott fått smaka på lite potatis/majs puré och det verkade helt ok. Han vred sig iaf inte i grimaser som han gjorde av gröten.. Den gick ju bra första dagen men efter det så har han inte vart alls nöjd med den. Så gröt får vänta ett tag till!
Sen somnade han strax innan nio efter ett mysigt bad med pappsen sin.

Som sagt en underbar dag men nu börjar det bli dags att gå och lägga sig!

Skriver väl kanske lite mer imorgon om det händer nåt kul=)

Elliott och Cevin!

Elliott och Micael!

Elliott, Maria och Cevin!

=)

Micaelas underbara cupcakes=)

Lilla surpuppan..

Behöver jag säga nåt ens? Hihi..

Idag fick Elliott prova majs/potatispure. Verkade helt ok iaf=)

Kommentarer
Postat av: Johanna

http://familjenkorb.blogg.se/2009/may/tavling.html

2009-05-08 @ 13:32:56
URL: http://familjenkorb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0