Vaccinationsdags!

Ja imorgon ska Elliott få sina första sprutor och jag lär väl typ dö av ångest.. Hatar nålar och det är ju aldrig roligt när ens barn är ledset.. Usch..
Tur att Mattias kunde fixa så att han kan vara med. Klockan åtta ska vi vara där. Orimligt tidigt för en nybliven mamma och hennes stackars barn.. Blir tvugna att väcka honom..

Efter det så ska vi ge oss ut, Elliott och jag, på en riktig långpromenad om vädret tillåter. Kan ju bara hoppas att det blir lika fint som idag! Var ute en sväng förut och gick med han i sjalen med bara en tröja under. Skönt att slippa jacka. Iom att man har sjalen så blir det ju extra skydd där också..

Fick köpt ett superfint set med linneväst, linnebyxor och en vit fin skjorta som han ska få ha på sitt namngivningskalas.. Så söt han kommer bli!

Annars har vi bara vart hemma och myst de senaste dagarna. Har haft en period med väldigt dålig nattsömn nu så man orkar inte med så mycket mer än att vara hemma och kramas och pussas.. Men det är ju verkligen inte fel det heller=)
Han vaknar väldigt ofta och vill absolut inte somna om såvida han inte får bröstet. Får han det så somnar han om på typ 5 minuter och det är väl det som är problemet kanske. Han hinner ju inte äta sig mätt så han vaknar en gång i timmen nästan jämt och det är rätt segt.. De första dagarna var det ju ok men nu efter 1-2 veckor börjar det bli riktigt jobbigt..

Annars så flyter livet på. Imorgon blir han redan 3 månader. Ett helt kvartal! Helt sjukt vad tiden bara rinner iväg. Veckorna går så fort så man knappt hinner mer än att vakna innan det är dags att lägga sig igen.. Men så är det väl. Graviditeten var seg som attans men nu minsann så finns det ju knappt tid till någonting alls..

Elliott somnade iaf precis så även jag ska krypa ner i sköna sängen och återigen hoppas på att inatt blir första gången som han sover HELA natten=) Haha.. Drömma kan man ju alltid göra!

Nä ni. Sova var det!

Kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0