Lördag..

Ja så hade visst ytterligare en hel vecka gått! Har haft fullt upp här hemma därav den kassa uppdateringen. Ni får ge er till tåls nu mer har jag märkt. I början hade man ju definitivt mer tid över att uppdatera här men ju äldre Elliott blir ju svårare blir det att hinna med eftersom han kräver rätt mycket uppmärksamhet..

I veckan har vi förberett massor inför Elliotts namngivningskalas som är imorgon. Och så har vi vart i Ullared ju. Himla kul. Sen så har vi vart ute en hel del i solen som äntligen verkar ha kommit för att stanna. Äntligen vår!

Idag har vi mest flängt runt som galningar och handlat all mat/dricka/tallrikar och så vidare inför morgondagen. Hela bilen var helt knökfull vill jag lova. Men så hade vi ju barnvagnen i bagaget också. Och idag invigde vi sittdelen till vagnen då Elliott i princip har växt ur liggdelen och dessutom så hatar han att ligga i den om han inte sover.. Och det gick jättebra! La en riktigt tjock och gosig filt i botten/bakom ryggen och där satt han som en kung. Satt och pratade massor och log mest hela tiden. Himla härligt att se=)

Och nu på kvällen har vi roat oss med att hacka grönsaker baka tårtbottnar och förberett mat och sånt. Resten får vi fixa imorgon. Det som är lite jobbigt är att vi inte får tillgång till lokalen imorgon förrens en timme innan gästerna kommer så vi får fixa iordning bord och sånt snabbt som attans! Mat och sånt är ju mest bara att hälla upp i skålar och så så det går ju fort iaf.

Så på måndag förmiddag får ni se kort på hur allt blev! Och för er som kommer imorgon; vi ses!

Kramar!

Elliott i sin fina pyjamas ifrån Polarn och Pyret=)

Vår prins!

E med sin nya skallra!

MMM äta upp den=)

Mys med pappa i soffan...

Sötnöten=)

Elliott och hans tjockislår!

*Vår stjärna*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0