Tisdag!

Ja eftersom Elliott bestämde sig för att vara vaken mella 18 och 03 igår så blev det lite sovmorgon imorse. Men efter att han fått mat vid elva så somnade han om och vi åkte till mormor och hälsade på med klimpen!
Där sov han gott ett tag innan han vaknade och vi fick ätit frukost och fikat i lugn och ro. Sen när han väl vaknade så var han på jättebra humör så det var verkligen ett lyckat besök!
På vägen hem somnade han igen och vi fick åkt och handlat lite mat och så. Hemma bytte vi blöja och sen somnade han om igen och sov ända fram till sex! Så han var nog bra trött stackaren.
Men nu ikväll så har han vart jättesnäll knappt gnällt ens en gång! Han har precis somnat här vid bröstet och jag ska snart lägga ner honom i hans säng!
Kanske att den här natten blir bättre?

Imorgon ska vi till BVC för vikt och mätning, ska bli riktigt intressant och se om han tjockat på sig ytterligare. Det känns som om han har gjort det iaf!

Lägger upp lite kort också, roligare så ju=)

Har äntligen börjat ta nappen nu.. gamla farbrorn! mera mys med mamma Finaste fötterna i världen! ryms i mammas hand än så länge! Andra badet gick mkt bättre för vår badkille! Så söt så=) Det var dock inte lika roligt att komma upp igen..  Elliott hos gammelmormor! så himla fin! i farmors present! i babysittern från doomo

Kommentarer
Postat av: Carolina

Åh, så fin han är - kul med massa bilder! Och han växer fort! puh Kommer ju vara stora killen innan min ens kommit ut ;)

2009-01-20 @ 21:24:12
URL: http://carolina1979.blogg.se/
Postat av: Farmor Karina

Det är alltid lika spännande och öppna upp din (eran)blogg å se vad som har hänt eller om du har lagt in nya blider. Har ni fått sitt puffen nu? Den ser härlig ut i färgen, hoppas Elliot trivs att ligga i den. Kramar till er från en stolt farmor

2009-01-21 @ 10:15:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0