BVC och shopping..

Ja idag var det dags för Elliotts andra besök på BVC. Och det gick finfint!
Han hade gått upp 360g och väger nu 3876g! Store killen=) Så nu har han gått upp och lagt sig mitt på linjen på kurvan. Ett riktigt skolexemplar=)

Efter det så åkte vi till 421 i Högsbo där vi precis hann äta lunch innan lillskiten vaknade. Men han var på bra humör och vi hann med nästan all shopping som vi hade tänkt oss innan han blev arg och ville ha mat. Fick köpt en del fina kläder, en ny kudde till hans säng då våran är på tok för tjock och även en fårfäll. Den verkar han gilla rätt bra.. Mjuk och skön är den.. Vi köpte även nya nappar som vi tänkt testa tills jag upptäckte att jag köpt för +6 månaders bebisar. Så typiskt. Så vi får fortsätta prova med de nappar vi har.
Han tar ju ibland men inte alls ofta och inte långa stunder. Men det behövs napp för han är så otroligt tuttig och vill suga mest hela tiden fastän han inte är hungrig och då slutar det bara med att han får knip i magen istället.

Nu ligger han för tillfället och är snäll på skötbordet men det lär ändra sig så fort Mattias tar upp honom igen.
Han har ju sin dagliga gnällperiod vid den här tiden men trodde allt att det skulle bli annorlunda idag då han knappt sovit något alls sedan fem inatt.
Han vaknade vid 4.45 åt och somnade sen igen vid 5.15. Sen vaknade jag av att han spydde kaskadspyor vid 5.30 och efter det ville han absolut inte somna om. Han var vaken till runt nio någon gång och vid halv elva gick vi ju upp. Och nu på dagen har han nog sovit ca 30 minuter sammanlagt eller nåt. Tror han gnäller för att han är alldeles för trött nu.

Får väl se om lite mer mat kanske hjälper och sen en riktig rap efter det. Så kanske han blir nöjd? Vi får pröva och se..

Kommentarer
Postat av: Carolina

Härligt att han går upp så bra :)

2009-01-15 @ 21:58:40
URL: http://carolina1979.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0