Helgen som var..

Spenderades som sagt uppe hos mor och far i Fjällbacka! Och jösses vad bra vi har haft det. Så himla skönt med lite avlastning och få äta lite hemlagad mat var inte fel det heller. Och Elliott trivdes som aldrig förr. Snällare bebis får man nog leta efter torr jag. Ena natten var lite jobbig men i stort sett har han skött sig exemplariskt.
Har sovit fint och vart vaken och allmänt nöjd med livet mest hela tiden.

Just nu ligger han och skriker lite i sin säng. Vi ska pröva och se om han kommer till ro själv. Han sov när jag la ner honom men nu vaknade han såklart till eftersom sängen inte är lika skön som mammas bröst.. Men usch vad det är jobbigt att inte gå in direkt och ta upp honom. Känns i hjärtat minsann. Men vi måste ju prova iaf..

Har inte så mkt tid att skriva mer nu men slänger iaf upp lite nytagna kort!

Håll till godo=) kram på er

Mormor och morfar med lillen=) Trivs som vanligt bra hos mamma=) morfar och elliott lilla familjen, ursäkta att vi ser lite halvknas ut! Stålmannen på G=) Inte så nöjd just här=) Ute på promenad med vagnen. Båthamnen i Jore hos mamma och pappa.. Dags att åka hem igen.. Trött som vanligt!

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej guman, du har en award att hämta på min blogg, bara kopiera och klistra in på din sida. Nice som 17,hoppas allt är bra, PUSS!

2009-01-18 @ 23:02:24
URL: http://livetochjag.bloggagratis.se
Postat av: Ann-Louise och Tomas

Hej, Nu har vi hittat er blogg :-D. Kul att läsa! Allt verkar gå bra för er. Elliot är en liten sötnos. Vi kommer att ha en resedagbok, ni kan fråga efter adressen av farmor Titti om ni är nyfikna :-D.

Kram Ann-Louise

2009-01-19 @ 21:07:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0