Helg!

Ja så blev det visst helg igen!

Skönt är det minsann att kunna unna sig lite extra sömn om morgonen då Mattias ju kan ta Elliott när han vill vakna tidigt som han gjorde idag. Klockan sju tyckte han att vi skulle gå upp och då somnade han ändå vid tolv ungefär. Ingen lång natt där inte! Men sen somnade han om vid halv nio och sov en timme till..

Efter att vi fått i oss lite frukost och ammat både en och två gånger kunde vi ge oss iväg mot Bergsjön bara 30 minuter försenade kom vi såväl fram.
Satte ner Elliott i sjalen och så gav vi oss ut på promenaden. Var nog ute i 1,5-2 timmar nånting och gick i många backar. Elliott sov hela tiden i sjalen och verkade väldigt nöjd med det! Och allt gick kanon. Fick varken ont i rygg eller höft så den verkar vara ett väldigt bra köp än sålänge!

När vi kom tillbaka till Amanda och Richard så åt vi pannkakor och satt och pratade ett tag innan vi åkte hemåt igen vid fyra. Svängde in en snabbis på Maxi (där hela Götet var ungefär) och köpte lite lördagsgodis! Hihi, precis som när man var liten. För vi har faktiskt vart duktiga med dieten eller vad man nu ska kalla det. Ingen skräpmat och väldigt lite socker under 2 veckor nu!
Och inte är man särskilt sugen heller kan jag säga. Fast det har nog inte gjort så himla mycket nytta än, men förhoppningsvis så blir det bra i längden..

Igår så var jag ju iväg på svenska mässan på Baby&Barnmässan. Var himla trevligt. Vi var 5 st ur mammagruppen som var där. Mycket barnvagnar men det gick ju bra ändå. Fick även köpt en spillfri nappflaska från Nûby och lite grejer från Lundmyr. Fick även gratis smakprover från Semper och lite olika infoblad och sånt.


Gårdagskvällen spenderades hemma i soffan med familjen och vi tog det väldigt lugnt. Elliott var rätt trött efter dagen på mässan så det var bäst så. Man glömmer liksom ibland att han är såpass liten ändå. Även idag har vi tagit det lugnt här hemma i soffan sedan vi kom hem.

Nu ska jag gå och natta min väldigt trötta son och sen blir det nog kanske nån film eller nåt!

Ha det fint alla sötnosar!

Vår pärla..

Smilfinken vår..

Äta filten..mmm

I fina babysittern!

Elliott hos pappsen..

Finaste skatten i världen=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0