Shoppingdag!

Ja idag har vi snurrat runt i en himlans massa butiker runt om i staden för att hitta en säng och sådär. Vi hade redan innan bestämt oss för att vi ville ha säng och skötbord i samma serie eftersom vi ska ha skötbordet i barnrummet. Kollade bland annat på Babyproffsen och Nids 4 kids på Backaplan men båda butikerna var riktigt dyra!

Så det blev Ikea iaf fastän vi egentligen inte ville. Men vi hittade en riktigt fin spjälsäng som hette Hensvik med tillhörande skötbordsmöbel med hyllor och grejer i. Perfekt. Totalt blev det 1800 för allt och det är ett riktigt bra pris enligt mig=)

Nu ska vi iväg på fotbollsmatch. Mattias lag måste vinna för att ha chans till att gå upp i division 6. Förlorar dom så är det kört. Spännande med andra ord=) haha..

ha en fortsatt fin söndag!

Kram E.



till sängen såklart=) Dra på lakan till spjälsängen. För skötbordet. För badet. Ramar till ultraljudsbilderna.  nya skötbordet.. våran spjälsäng! 

Kommentarer
Postat av: Maria

Babyproffsen är bäst, visst är dom dyra men dom säljer kvalitet! Dock köpte vi också våran säng på Ikea, gick loss på 1200 tror jag. Det är alltid dyrt med förstabarnet, då allt ska införskaffas på en gång! Hoppas allt är bra med er! Puss Maria

2008-09-15 @ 11:54:01
URL: http://mariasfamilj.zoomin.se
Postat av: Kicki

grattis till bebis i magen :) jag har själv köpt exakt samma skötbord och säng och tkr det är jätte fint :)

2008-10-22 @ 11:21:02
URL: http://kicki.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0