Nytt år..

Ja så var det alldeles snart 2009. Ett helt nytt år som kommer att bjuda oss på en hel del roliga och nya upplevelser. Vi ska ju först och främst bli föräldrar men året bjuder även på en himlans massa annat roligt. Vad kommer ni ju att få veta allt eftersom..

Detta året har även det bjudit på en hel del roliga och mindre roliga upplevelser. Jag tänker inte göra som alla andra och dra alla historier för en hel del grejer är ju faktiskt väldigt privat. Men dagen då vi fick plus på stickan och fick reda på att vi skulle få barn, den 7e april, var nog en av de största dagarna i mitt liv. Så efterlängtat men ändå så nervöst och stort på nåt sätt. Man känner sig så fruktansvärt utvald!
Även resan till Malta som vi gjorde var helt fantastisk och kommer vara någonting att minnas i många år framöver!

Nu ikväll har vi myst här hemma. Ätit god mat och kollat på film. Ska snart sätta oss tillrätta i soffan igen men efterrätt och ytterligare en film och bara ta det lugnt.
Ska äta chokladmousse med japp i. Hoppas att det är lika gott som det ser ut och låter=)
Till det har vi en massa frukt och vispad grädde! Mumsmums...

Bilder kommer väl imorgon om vi inte är på väg att bli föräldrar då=) Hoppet är ju det sista som lämnar en eller hur är det nu man säger? Hihi..

Kram på er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0