BF+1.. Overtime has begun...

Ja den fruktade övertiden har nu officiellt börjat.
Vad ska man nu hitta på hela dagarna? Man har ju det där datumet framför sig som man riktar in sig på att då, då ska vi få bebis. Och när det datum sen passeras så vet man inte riktigt längre vad man ska göra.
Man hade ju tänkt ligga på bb eller sitta hemma i soffan och amma vid det här laget. Mysa med sin bebis helt enkelt. Men som det är just nu så vill inte bebis mysa med oss..

Idag ska jag iaf åka iväg till Allum med en vän och köpa de absolut sista julklapparna. Behöver verkligen komma ut. Att sitta här hemma och räkna minuter hjälper ju absolut inte. Och ikväll är det då julbord med jobbet. Eller nåt sånt iaf=) Mat och dryck blir det iaf..

Pratade precis med Mattias också. Hans lastbil hade gått sönder (igen) så han står i kungsbacka och väntar på bärgning. Kul för honom liksom. Han ska dessutom sluta i tid för en gång skull så han var väl sådär lagom nöjd..
Hans bil har vart inne på verkstad typ 3 ggr de senaste 2 veckorna. Nu var det nog nåt med lufttrycket eller nåt. Är inte så haj på lastbilar jag=)

Men hem lär han väl komma så småningom.

Puss på er små troll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0